ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιαμάκος: Σενάριο για τη δημιουργία Μαρίνας, που ο Μπέος ούτε καν άκουσε!

Γιαμάκος: Σενάριο για τη δημιουργία Μαρίνας, που ο Μπέος ούτε καν άκουσε!

Newsroom

Ο Σωτήρης Γιαμάκος είναι Αρχιτέκτονας και εκπαιδευτικός, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε μεγάλα ιδιωτικά και δημόσια έργα.

Είναι από τους πρώτους ανθρώπους σε αυτή τη πόλη που δεν μίλησε απλά για μαρίνα και τελεφερίκ, δύο έργα πνοής που ανοίγουν δεκάδες θέσεις εργασίας και βάζουν τον Βόλο σε ρόλο ρυθμιστή της πανελλαδικής οικονομίας, αλλά δημιούργησε ολοκληρωμένο σχέδιο από την υλοποίηση μέχρι τους τρόπους χρηματοδότησης!

Σήμερα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Βόλος Έξυπνη Πόλη” στο πλευρό της Ν. Καπούλα και επιθυμεί μέσα από την εκλογή του να προωθήσει αυτά τα δύο μεγάλα ζητήματα, με όπλα του τη γνώση και την εμπειρία.

Αξίζει τον κόπο να δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σχέση με τη δημιουργία μαρίνας στον Βόλο, που όπως επισημαίνει, πρόκειται για ένα σενάριο που ο σημερινός Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, ούτε καν θέλησε ν ακούσει!

Το σχόλιο του κ.Γιαμάκου ήταν το εξής:

” Το τρίτο σενάριο για τη δημιουργία μαρίνας στο Βόλο με ΣΔΙΤ και με τη δυνατότητα άμεσης υλοποίησης, καθώς ο χερσαίος χώρος της πρότασης ανήκει στο Δήμο και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί για καμιά άλλη χρήση, είναι μια πρόκληση που αξίζει τον αγώνα! Ένα έργο για το οποίο ο Μπέος δεν διέθεσε ούτε λεπτό να μας ακούσει. “

Και το βίντεο που ακολούθησε:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις