ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θέλουν Παπαδούλη στην Αγριά γιατί…

Θέλουν Παπαδούλη στην Αγριά γιατί…

Δώρα Μιχαήλ

Είμαι από την Αγριά και την αγαπώ και παρόλο που με βασανίζει το πήγαινε έλα Βόλο- Αγριά, άρχισα πρόσφατα να στήνω το δικό μου μόνιμο σπίτι εδώ…στο χωριό μου, γιατί για εμένα είναι το χωριό μου! Είναι η αγάπη μου, είναι οι άνθρωποι μου!

Περπατάω πολύ, μιλάω με τους επαγγελματίες, τους ακούω, με ακούν και μοιραζόμαστε όνειρα και σκέψεις για την Αγριά μας!

Χθες ένιωσα πολύ περήφανη για τους Αγριώτες γιατί στην πλειονότητά μας, τελικά είμαστε εξαιρετικοί και πολιτισμένοι!

Να μιλάς με υποψήφιο αντιπάλου του Παπαδούλη και να σου λέει: Ο Παπαδούλης έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο στην Αγριά, όλοι οι υποψήφιοι του είναι ένας και ένας και να δεις που θα την πάρει την Αγριά και τα παιδιά θα κάνουν θαύματα, δεν θα το γνωρίζουμε το χωριό μας”!

Αυτό είναι η αγνή ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτό είναι υγιής πολιτική! Αυτό. Ν αναγνωρίζεις τα θετικά του αντιπάλου!

Περπατώντας στην παραλία μας, δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές σταμάτησα γιατί οι συμπολίτες μου ήθελαν να με συγχαρούν για την συνέντευξη της υποψήφιας του Παπαδούλη, για το Τοπικό Συμβούλιο της Αγριάς Αθηνάς Μουστακαλή!

Ένα από τα σχόλια που μου έκαναν και ήταν όλα στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν το εξής:

“Τι ωραία που τα είπε η Αθηνά, τι όμορφα πράγματα θα γίνουν στην Αγριά αν τους εκλέξουμε, εγώ Δώρα πείστηκα, θα τους ψηφίσω”!

Αντικειμενικά και πέρα απ όσα εισέπραξα από τον κόσμο, ο Απόστολος Παπαδούλης, έχει φτιάξει έναν εξαιρετικό ψηφοδέλτιο στην Αγριά, όσο για την συνέντευξη της Αθηνάς, δεν έμεινα σε όσα είπε και διαβάσατε όλοι εσείς, αλλά στην αίσθηση που μου άφησε.

Ο πόθος της να γίνουν όλα αυτά πραγματικότητα, όλα όσα ονειρεύονται οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι της Αγριάς, είναι ότι πιο αληθινό έχω δει ποτέ!

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Υγ. Όσοι δεν διαβάσατε την συνέντευξη της Αθηνάς Μουστακαλή, μπορείτε να το κάνετε τώρα:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις