ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το δυνατό χαρτί του Τσιλιμίγκα είναι γένους θηλυκού!

Το δυνατό χαρτί του Τσιλιμίγκα είναι γένους θηλυκού!

Newsroom

Η Κατερίνα Χαρανά, είναι μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες του Νίκου Τσιλιμίγκα για την Μαγνησία!

Η ίδια αποφάσισε για πρώτη φορά ν ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όχι όμως και με τα κοινά, αφού ολόκληρη η πορεία της ζωής της χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα και δοτικότητα!

Ο Νίκος Τσιλιμίγκας, την πιστεύει πολύ, άλλωστε συνεργάστηκε χρόνια μαζί του, εμείς την πιστεύουμε απόλυτα, αφού λόγω της εργασίας μας είμαστε καθημερινά στον δρόμο και πιάνουμε τον παλμό του κόσμου!

Ναι, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Νίκου Τσιλιμίγκα, είναι γένους θηλυκού!

Η Κατερίνα είναι Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομειου μας και μάλιστα ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της!

“Υπηρετεί τον άνθρωπο με πάθος. Κέντρο της ζωής της είναι ο άνθρωπος”, μας είπε σήμερα μια συνάδελφος της που την γνωρίζει χρόνια!

Μάλιστα εντυπωσιαστήκαμε απ όλα όσα μάθαμε γι αυτή, αφού ποτέ δεν κοιτά το ρολόι στη δουλειά της, αφού γι αυτή πάνω απ όλα είναι το καθήκον!

Είναι πολλές οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες της εκτός του Νοσοκομείου, που δίνουν μια ιδιαίτερη εξωστρέφεια σε αυτό και ταυτόχρονα ενεργοποιούν το προσωπικό εκτός εργασίας, ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας μεγάλες μερίδες του κόσμου!

Την θαυμάσαμε τόσο πολύ, την ξεχωρίσαμε τόσο που σας υποσχόμαστε, θα έρθουμε σ επικοινωνία μαζί της, μόνο και μόνο για να μας πει η ίδια όλα αυτά τα όμορφα τα οποία κάνει ή στα οποία συμμετέχει!

Σ έναν όμορφο άνθρωπο, όπως εσύ Κατερίνα, επέτρεψε μου τον ενικό, αξίζει ένας όμορφος, μα κυρίως νικηφόρος αγώνα, από αυτούς που έτσι και αλλιώς δίνεις για όλους εμάς καθημερινά!

Καλή σου επιτυχία!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις