ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δίπλα στην οικογένεια που κάηκε το σπίτι της στις Αλυκές, ο Γιώργος Τόρης

Δίπλα στην οικογένεια που κάηκε το σπίτι της στις Αλυκές, ο Γιώργος Τόρης

Newsroom

Ήταν πριν από 5 ημέρες που όλη η Μαγνησία “πάγωσε” μπροστά στις εικόνες καταστροφής μονοκατοικίας, στο κέντρο των Αλυκών, όπου διέμενε ζευγάρι μαζί με τα ανήλικα παιδιά του.

Ευτυχώς η παρέμβαση των αρχών ήταν άμεση και τόσο η οικογένεια, όσο και τα μικρά παιδιά δεν κινδύνεψαν. Μάλιστα χάρη στην ανθρωπιά συμπολιτών μας η οικογένεια άμεσα μεταφέρθηκε σε σπίτι που της παραχωρήθηκε, όπου συνδέθηκε άμεσα και νερό από συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η οικογένεια διαθέτει πάγκο με φρούτα και λαχανικά στον δρόμο προς τις Αλυκές, όπου βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης μαζί με συνεργάτες του.

Η μητέρα της οικογένειας τον ευχαρίστησε για όλη την υποστήριξη που παρείχε η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Δεν μας αφήσατε στιγμή, σας ευχαριστώ όλους πολύ”.

Ο Γιώργος Τόρης, αφού τους παρέδωσε έναν φάκελο για τα πρώτα έξοδα και για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά, ρώτησε την οικογένεια αν χρειάζονται κάτι άλλο και ποιά είναι τα σχέδια τους από εδώ και πέρα.

Φεύγοντας θέλησαν να τον ευχαριστήσουν δωρίζοντας του ένα καρπούζι από τον πάγκο τους, που ο Γιώργος Τόρης δέχτηκε με χαρά.

Οφείλουμε όλοι στο μέτρο του δυνατού να σταθούμε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που δοκιμάζετε, γι αυτό και θα ήταν χρήσιμο τα επόμενα ψώνια μας να τα κάνουμε από τον πάγκο της οικογένειας που έχασε το σπίτι της και παλεύει να σταθεί στα πόδια της.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις