ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με την Μίνα που ζει για να εργάζεται, με την ασταμάτητη και ακούραστη Μίνα!

Με την Μίνα που ζει για να εργάζεται, με την ασταμάτητη και ακούραστη Μίνα!

Newsroom

Πέρασα ένα ολόκληρο απόγευμα στα εργαστήρια των Ideal Coffee, 7 στον αριθμό.

Και αν περιμένεις να σου πω το όνομα του ανθρώπου που έβγαζε την παραγωγή, τότε αυτό να ξέρεις είναι ίδιο με αυτό που διοικεί!

Ήξερα χρόνια ότι η Μίνα Τόλιου εργάζεται στα μαγαζιά της έχοντας περάσει απ όλα τα πόστα. Θα την δεις στην εξυπηρέτηση, θα την δεις στο ταμείο, θα την δεις να κουβαλάει κούτες, θα την δεις και στο εργαστήριο να φτιάχνει χειροποίητα σάντουιτς και τα γλυκά του καταστήματος.

Βέβαια δεν περίμενα να την δω στο εργαστήριο και προεκλογικά, αφού η Μίνα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Α.Μπέο.

Το να βλέπεις κάποιον να εργάζεται σκληρά στο μαγαζί του, είναι εικόνα πολύ συχνή για μια νέα επιχείρηση, για έναν επιχειρηματία που μόλις ξεκίνησε. Εικόνα όμως που δεν μπορείς να την πιστέψεις για κάποιον που πλέον διαθέτει 7 καταστήματα.

Πώς γίνεται αυτό λες; Τόσα μαγαζιά, τόσοι εργαζόμενοι, τέτοια επιτυχία και αυτή δουλεύει;

Μα η Μίνα, ζει για να εργάζεται. Ζει για τον στόχο, ζει για το καινούριο, για το νέο. Δεν εφησυχάζει. Θέλει συνεχώς να καταπιάνεται με κάτι καινούριο και να το τελειοποιεί βλέποντας το να πετυχαίνει.

Ρίξε μια ματιά στο μαγαζί της. Παρά την επιτυχία, συνεχώς προσθέτει πράγματα, συνεχώς βλέπεις νέους κωδικούς, νέες γεύσεις. Συνεχώς σηκώνει τον πήχη, συνεχώς ξεπερνά τον εαυτό της.

Είναι απλό. Είναι ένας απόλυτα δημιουργικός άνθρωπος! Βέβαια όσο απλό είναι να το λες, τόσο σπάνιο είναι να το συναντάς.

Και εκεί που γέμιζε τα κρουασάν, της λέω: Μίνα, ξέρεις ότι αυτό που κάνεις αυτή την στιγμή είναι ο λόγος που εσύ πρέπει όχι απλά να ψηφιστείς, αλλά και να βγεις;;;

Χαμογελάει και δεν σχολιάζει. Εγώ συνεχίζω: Μίνα δεν σταματάς πουθενά, δουλεύεις σα να μην έχεις πετύχει τίποτα. Μόλις καταφέρεις κάτι, πας στο επόμενο, στο πιο δύσκολο. Οραματίζεσαι και πραγματοποιείς. Δεν βλέπεις εμπόδια. Είσαι τέτοιος άνθρωπος και δεν μπορώ να φανταστώ πόσα πολλά μπορείς να κάνεις για την πόλη μας, γιατί εσύ δεν θες μόνο, μπορείς κιόλας!

Και μου απάντησε: Εδώ ζω, εδώ επιχειρώ, εδώ ζουν οι δικοί μου άνθρωποι, αν έχω κάνει τόσα για την δουλειά μου και τα μαγαζιά, φαντάσου τι μπορώ να κάνω για την πόλη μας. Θέλω και με έναν άλλον τρόπο, πέρα από την δουλειά που προσφέρω το καλύτερο στον κόσμο, να κάνω πράγματα για να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη και θέλω να δουλέψω για έναν Βόλο με περισσότερο τουρισμό και πολλές περισσότερες ευκαιρίες για τους συναδέλφους μου και όχι μόνο.

Η Μίνα και σας το έχω γράψει άπειρες φορές μέσα στα χρόνια και όχι μόνο προεκλογικά, είναι ο πιο δυνατός ευαίσθητος άνθρωπος που γνωρίζω. Αγαπάει τους πάντες, αγαπάει τα πάντα, δίνει και δίνεται, όμως παρά την ευαισθησία της, είναι μαχήτρια και αγωνίστρια της ζωής που καθημερινά δίνει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας!

Και τι άλλο να ζητήσουμε από τους ανθρώπους που θα στηρίξουμε με την ψήφο μας;

Θέλουμε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν. Ανθρώπους που στα δύσκολα δεν το βάζουν κάτω. Ανθρώπους που παλεύουν και νικούν. Ανθρώπους με αισθήματα και ευαισθησίες, με ήθος, αρχές και αξίες….

Και όλα αυτά, η Μίνα Τόλιου τα έχει και το γνωρίζουν όλοι, τόσο οι κοντινοί της άνθρωποι, όσο και αυτοί που παρακολουθούν την εξέλιξη της από μακριά.

Με την Μίνα λοιπόν, γιατί έχει αποδείξει ότι το αξίζει!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις