ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτή είναι η Δώρα μας και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!

Αυτή είναι η Δώρα μας και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!

Newsroom

Η Δώρα μας. Η φίλη μας, η οικογένεια μας, ο δικός μας άνθρωπος ή Αρχισυντάκτρια μας!

Μέσα από το παιδί της, το Volonakinews.gr της ευχόμαστε αληθινά και ειλικρινά, Χρόνια Πολλά γεμάτα λάμψη, αγάπη, υγεία και επιτυχίες!

Πάνω απ όλα αγάπη μου, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να κάνεις όσα αγαπάς με τόση επιτυχία και να γίνεις σύντομα μανούλα, γιατί το θες πολύ και γιατί θα είσαι υπέροχη σύζυγος και μαμά.

Ποιά είναι η Δώρα μας;

Είναι μια δυναμική γυναίκα. Μια γυναίκα που τα μάτια της λάμπουν και το χαμόγελο της γίνεται τεράστιο όταν μιλά για την δουλειά της. Είναι η Δώρα γενικά και η Δώρα της δουλειάς ειδικά. Δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι αλλά μ ένα κοινό. Μια καθόλου δεδομένη για την εποχή μας ηθική.

Στη δουλειά “αντέχει”. Αντέχει τόσο που όλοι μας απορούμε που βρίσκει αυτή τη δύναμη. Στη δουλειά είναι αυστηρή. Πολύ αυστηρή και πιεστική και τα θέλει όλα όπως τα ζητήσει.Δεν μένει με τίποτα ευχαριστημένη. Δεν λυγίζει, δεν πέφτει, δεν κλαίει, δεν τα χάνει, δεν το βάζει κάτω.

Στη ζωή το πιο γλυκό πλάσμα που έχουμε γνωρίσει. Τόσο ευαίσθητη και τόσο δοτική. Πάντα δίπλα σε όλους μας και σε όσους δεν ξέρει. Ευτυχία της το να προσφέρει και πληρωμή της, το χαμόγελο στα χείλη όσων βοήθησε.

Ένα ταλαντούχο πλάσμα με τεράστιες ικανότητες. Μ ένα μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο. Πάντα καταφέρνει να πετυχαίνει και να ξεχωρίζει αβίαστα χωρίς να το προσπαθήσει.

Για εμάς είναι πρότυπο.Είναι το φως μας, ένα φως που της το χάρισε ο Θεός.

Μια χαρισματική γυναίκα που ξέρει ν αγαπά βαθιά και ν αγαπιέται εκτιμώντας ότι της δίνετε.

Κοριτσάκι μας γλυκό, σ ευχαριστούμε που είσαι δίπλα μας. Σ ευχαριστούμε που κάνεις την ζωή μας ξεχωριστή!

Απλά σε λατρεύω.

Ξέρω, θα έχεις συγκινηθεί αλλά και νευριάσει μαζί που σ έκανα θέμα στο Volonaki. Δεν σ αρέσει η αυτοπροβολή και την κοροϊδεύεις, αλλά εγώ ξέρω ότι περπατάμε μαζί στον δρόμο, κάθε φορά που είμαι στον Βόλο και από παντού φωνάζουν “Δώρα”!

Σήμερα λοιπόν γιορτάζει η “Δωρα” όλων μας και η χαρά είναι μεγάλη όχι μόνο για εμάς, αλλά και για όλο αυτόν τον κόσμο που σ αγαπάει και που σου χάρισε τη μεγαλύτερη κατάκτηση όπως λες και εσύ,δηλαδή να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα.

Να είσαι η “Δώρα”!

Πολλά δώρα στη ζωή σου ΔΩΡΑ ΜΑΣ!

Σε λατρεύω.

Η φίλη σου, η αδελφή σου, η συνεργάτης σου…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις