ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Την επιλέγουμε για ομορφιά που αξίζει και δεν κοστίζει!

Την επιλέγουμε για ομορφιά που αξίζει και δεν κοστίζει!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι η Μαρία και θα την βρείτε στο Κέντρο Ευεξίας & Κυτταρικής Αναζωογόνησης.

Η Μαρία είναι Αισθητικός. Όχι μια ακόμη Αισθητικός. Την ξέρω χρόνια και σας διαβεβαιώ, ότι είναι μια Αισθητικός με λατρεία και πάθος για την δουλειά της!

Σας περιμένει με τις πιο νέες, πιο σύγχρονες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους για ομορφιά σε πρόσωπο και σώμα, που αξίζει και δεν κοστίζει!

Τιμές; Πιο χαμηλές δεν θα βρεις αλλού. Τόσο χαμηλές ούτε που το φαντάζεσαι….

Φυσικό μπότοξ, αρωματοθεραπείες, ρεφλεξολογία, μασάζ με βεντούζες στο πρόσωπο και το σώμα, μασάζ με ζεστές πέτρες, θεραπείες για ανανέωση του δέρματος, για λάμψη και τόνωση, για σβήσιμο των ρυτίδων, αποτρίχωση και τόσα άλλα που πρέπει ν ανακαλύψεις!!!

Σας προτείνω το λεμφικό μασάζ οπωσδήποτε για αδυνάτισμα και “σβήσιμο” της κυτταρίτιδας τ οποίο ταυτόχρονα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό!

Πάρε τηλέφωνο, ζήτα αυτό που θες και θα σου προτείνουν αυτό που πρέπει να κάνεις για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Πάρε….γιατί εκεί, είναι όλα τόσο αποτελεσματικά και τόσο οικονομικά, που μπορεί η καθεμιά μας να νιώσει σταρ του Χόλιγουντ!

Το Κέντρο Ευεξίας & Κυτταρικής Αναζωογόνησης θα το βρείτε Κ.Καρτάλη με Τάκη Οικονομάκη, με την είσοδο επί της Τάκη Οικονομάκη!

Τηλέφωνο:
2421 076209

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις