ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ήρθε η ώρα να καρπωθεί την πορεία της ζωής του!

Ήρθε η ώρα να καρπωθεί την πορεία της ζωής του!

Newsroom

Κάποτε ο παππούς μου, μου είχε πει: Πριν πράξεις τ οτιδήποτε να θυμάσαι ότι θα το πληρώσεις. Θα πληρώθεις το καλό και θα πληρώσεις το κακό!

Ποτέ μην πεις: Θέε μου τι κάνω και δεν με βλέπεις, γιατί αυτός θα σου απαντήσει: Τι θα πάθεις και δε το ξέρεις!

Για κάποιους ανθρώπους λοιπόν η αγάπη, η αποδοχή και η επιτυχία, δεν είναι τίποτα άλλο από μια φυσική εξέλιξη του τρόπου που επέλεξαν να πορεύονται στη ζωή τους!

Ένας από τους ανθρώπους που σε αυτές τις εκλογές θα καρπωθεί την καλοσύνη του, είναι ο Γιώργος Τόρης!

Ο Γιώργος Τόρης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου, με τον Α.Μπέο.

Χρόνια ακούω τ όνομα του, από φίλους γνωστούς, κοινωνικές δομές και συλλόγους. Χρόνια τώρα μαθαίνω πόσα έχει προσφέρει αθόρυβα και με βαθιά αγάπη.

Τον γνώρισα καλύτερα πρόσφατα και σας το ορκίζομαι ακόμα και αν δεν είχα ακουστά την φιλανθρωπική του δράση, πάλι θα τον συμπαθούσα!

Τα καθαρά του μάτια και το αληθινό του χαμόγελο, θα μ έκαναν αμέσως να καταλάβω ότι μιλάω μ έναν καλό άνθρωπο!

Ειλικρινά λάτρεψα τον Γιώργο μέσα απ όσα οι συμπολίτες μου, μου είπαν γι αυτόν, μέσα από τα λόγια των εργαζόμενων του, που τον νιώθουν πατέρα και όχι εργοδότη, που νιώθουν ευλογημένοι που δουλεύουν γι αυτόν!

Δεν αδίκησε ποτέ κανέναν. Δεν ζήτησε ποτέ τίποτα. Αυτοδημιούργητος, βασιζόμενος μόνο στις δικές τους ικανότητες, κρατά μια επιχείρηση δυνατή εδώ και 30, καταφέρνοντας ακόμα και μέσα στη κρίση να συνεχίζει να την αναπτύσσει!

Από αυτό κρατάω δύο συμπεράσματα!

Ξέρει να διοικεί, ξέρει να διαχειρίζεται κρίσεις, ξέρει να παίρνεις δύσκολες και σωστές αποφάσεις κάτω από πίεση, ξέρει να οραματίζεται και να ο “οδηγεί το καράβι στην επιτυχία”!

Τέτοιους δημοτικούς συμβούλους θέλουμε!

Θέλουμε δημοτικούς συμβούλους που έχουν δουλέψει σκληρά, που έχουν αποδείξει ότι μπορούν, που έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα, λύνοντας ταυτόχρονα το βιοποριστικό πρόβλημα και άλλων ανθρώπων!

Δεν θέλουμε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν από την πολιτική!

Θέλουμε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι βασική αξία της ζωής τους είναι η αγάπη και η δοτικότητα!

Ο Γιώργος ξέρει να δίνει, ξέρει να μοιράζεται και να εκτιμά, κάτι που το απέδειξε όχι μόνο σε όλη την πορεία της ζωής του, αλλά και μέσα από τον τρόπο που επέλεξε να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα!

Δεν πήγε να ζητήσει ψήφο, πήγε να δώσει λύσεις, πήγε να δώσει χαρά, πήγε ν ανακουφίσει τον ανθρώπινο πόνο, κάτι που έτσι και αλλιώς κάνει χρόνια τώρα!

Ε ναι, δεν θέλουμε ανθρώπους που για να δώσουν ζητούν. Θέλουμε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι ζουν για να δίνουν!

Καλή επιτυχία Γιώργο Τόρη!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις