ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

“Κλείδωσε” την εκλογή του!

“Κλείδωσε” την εκλογή του!

Newsroom

Ο Γιάννης Πολύζος θεωρούνταν φαβορί για την εκλογή του, από την ημέρα που ο Κώστας Αγοραστός ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος μαζί του στην Περιφερειακή Ενότητα της Μαγνησίας!

Έχοντας δώσει δείγματα γραφής ως επαγγελματίας, τόσα χρόνια τώρα, με συνέπεια, σεβασμό, ήθος και ειλικρίνεια απέναντι στο τεράστιο πελατολόγιο του, ξέραμε πως αυτοί θ αποτελέσουν τους εν δυναμει ψηφοφόρους του!

Ο νεαρός αλλά έμπειρος επαγγελματίας τόσο στον χώρο του εμπορίου, όσο και του τουρισμού, μάθαμε πως έχει φτάσει απ άκρη σ άκρη της Μαγνησίας κερδίζοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, όλους όσους τον γνώρισαν!

Εγώ του το είπα από την αρχή!

“Γιάννη, το στοίχημα σου είναι να σε γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, αν σε γνωρίσουν, αν σε δουν, θα καταλάβουν αμέσως ποιος είσαι και πόσο το αξίζεις”!

Στηρίζω ανοιχτά την υποψηφιότητά του και αυτό γιατί μέσα από την δουλειά μου, αν έμαθα κάτι καλά είναι ποιος επαγγελματίας είναι τι!

Και ο Γιάννης έχει σύγχρονο πολιτικό μυαλό, είναι ηθικός, έχει αρχές, έχει όραμα, μα πάνω απ όλα βούληση!

Έχει αποδείξει πως με ότι καταπιάνεται το απογειώνει!

Και ναι, εμείς θέλουμε να συμβάλλει στην απογείωση της Μαγνησίας μας!

Η εκλογή του βέβαιη όπως σας είπα από την αρχή, γιατί ο καθένας μας κάποια στιγμή καρπώνεται τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει, εγώ ωστόσο βάζω στοίχημα, ότι η εκλογή αυτή θα είναι στις πρώτες θέσεις και αυτό γιατί ακούω τους πολίτες της Μαγνησίας να μιλούν παντού και με τα πιο κολακευτικά λόγια γι αυτών!

Λόγια που του αξίζουν!

Λόγια και τιμή, που θα τιμήσει!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις