ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τον χρειαζόμαστε…

Τον χρειαζόμαστε…

Newsroom


Αξίζει να ψηφίσω τον Ευθύμη Ζιγγιρίδη από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού;

Με ρώτησαν χθες, θέλοντας την γνώμη μου!

Αναμφισβήτητα ναι στον Ευθύμη, όχι γιατί οι εποχές το επιτάσσουν και ένας άνθρωπος του δικού του βεληνεκούς και γνώσεων χρειάζεται ως εργαλείο στα χέρια κάθε Περιφερειάρχη.

Όχι μόνο γιατί ως Σύμβουλος Στρατηγικών Επενδύσεων μπορεί να κάνει πράξη, όλα όσα εμείς οι υπόλοιπο θεωρητικά λέμε ότι είναι καλό να γίνουν, αλλά κυρίως γιατί ξέρει ν αγωνίζεται και δεν φοβάται τις μάχες!

Πρώτη φορά υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές. Παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχθηκε, αξιοποιήθηκε από τον Κ.Αγοραστό, που τον ξεχώρισε για τις δυνατότητες του.

Το έργο που προσέφερε στις δομές για τις οποίες τον επέλεξαν σημαντικό, όμως η δράση του δεν τέλειωνε εκεί.

Ένας άνθρωπος που προάγει τον εθελοντισμό, την φιλανθρωπία. Την ανθρωπιά.

Οι συμπολίτες του στον Αλμυρό, μιλούν γι αυτόν με τα πιο θερμά λόγια και τ όνομα του το ακούς από το κέντρο του Βόλου, μέχρι τα πιο απομακρυσμένα χωριά του Πηλίου και αυτό γιατί 5 χρόνια τώρα δούλεψε περισσότερο και από αρκετούς που είχαν εκλεχθεί, αποδεικνύοντας ότι γι αυτόν ρόλο δεν παίζουν οι θέσεις και τ αξιώματα, αλλά σκοπός και στόχος είναι τα χαμόγελα των πολιτών της Μαγνησίας!

Ευθύμη Ζιγγιρίδη, οι πολίτες της Μαγνησίας που σε γνώρισαν καλύτερα, θα σ εκτιμήσουν αναλόγως και ευχόμαστε να είσαι εκεί στη νέα Περιφερειακή Αρχή για να δούμε μεγάλα έργα πνοής να γίνονται πραγματικότητα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις