ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έμποροι και καταναλωτές: Ζητάμε τη κατανόηση σας!

Έμποροι και καταναλωτές: Ζητάμε τη κατανόηση σας!

Newsroom

Αγαπημενοι μου εμποροι, απο χθες το απογευμα μεχρι σημερα εχουμε λαβει εκατονταδες μηνυματα με τις προσφορες και τα event σας για σημερα το απογευμα που θα ζησουμε στη πολη μας τη πρωτη μας “Λευκη Νυχτα”.

Το Volonakinews.gr στηριξε και στηριζει απο την αρχη αυτη τη πρωτοβουλια του Εμπορικου Συλλογου.Οι τελευταιες μερες ηταν πολυ δυσκολες για ολους εμας,αφου χρειαζοταν να γινουν παρα πολλα ωστε να ζησουμε σημερα ενα μοναδικο βραδυ.

Σημερα,λιγες ωρες πριν,αυτα που ως Volonaki εχουμε να κανουμε ειναι ακομα πολλα και απαιτητικα.Δυστυχως δεν υπαρχει ο χρονος να δημοσιευσουμε οσα μας στελνετε,κατι που ειχαμε προβλεψει και γι αυτο με αναρτηση λιγων ημερων πριν,ζητουσαμε να το κανετε τοτε.Υπαρχει χρονος για να γινουν καποιες δημοσιευσεις,οχι ομως ολες.Αποφασισαμε λοιπον να μην ανεβασουμε κατι,σε μια προσπαθεια να μην αδικησουμε κανεναν και να μη παρεξηγηθουμε.

Θεωρουμε οτι μεσα απο τον αγωνα τοσων ημερων,το τρεξιμο,τη προετοιμασια της βραδιας,καναμε οτι μπορουσαμε για ολους εσας και ευχομαστε ολο αυτο ν αποτυπωθει στα ταμεια σας,αφου αυτος και μονο αυτος ειναι ο στοχος μας.

Ζητω εκ μερους ολων των συνεργατων τη κατανοηση σας.Καλες δουλειες και…ας το διασκεδασουμε!

Δωρα Μιχαηλ.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις