ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτές είναι οι νέες στήλες του Volonakinews.gr!

Αυτές είναι οι νέες στήλες του Volonakinews.gr!

Δώρα Μιχαήλ

Aρχικά για ακόμα μια φορά εκ μέρους όλων των συνεργατών του Volnakinews.gr οφείλω να σας ευχαριστήσω για τη τεράστια αγάπη που μας δείχνετε. Δε ξεπέρασε η αποδοχή σας τα όνειρα μας, ξεπέρασε το αδιανόητο, το άπιαστο, το αδύνατο…

Η αγάπη αυτή, οι καλημέρες σας καθημερινά, τα τηλέφωνα σας για να σας πούμε τη γνώμη μας, η εμπιστοσύνη σας και τα δικά σας “ευχαριστώ” σ εμάς μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε!

Έχουμε χτίσει πια μια σχέση δυνατή και αληθινή που σας δίνει και μας δίνει συναισθήματα απερίγραπτης αξίας!

Για την καλύτερη προβολή των επιχειρήσεων μας, που στηρίζουμε έμπρακτα με όλες μας τις δυνάμεις, αγαπώντας τον τόπο μας, αλλά και για τη καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, δημιουργήσαμε νέες στήλες για να βρίσκετε πιο στοχευμένα αυτά που σας ενδιαφέρουν τη δεδομένη στιγμή!

Κάποιες από αυτές είναι οι στήλες: Βιτρίνες, προσφορές, φαγητό, ποτό,super market, στα πέριξ, πρόσωπα, Δήμος και Βουλή!

Νομίζουμε πως έτσι η αναζήτηση σας για φαγητό ή ποτό θα γίνει πιο εύκολη, όπως και όταν ψάχνετε για επιλογές εκτός Βόλου, όπου πλέον θα τις βρίσκετε όλες στη στήλη “στα πέριξ”!

Αυτές οι αλλαγές είναι μόνο η αρχή, αφού έρχονται πολλές ακόμα αλλαγές και προσθήκες!

Όμορφη Κυριακή σε όλους σας!

Υγ. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη κάθε σας επιθυμία, ιδέα, ανάγκη και σκέψη πραγματικότητα! Απλά μοιραστείτε τη μαζί μας! Περιμένουμε τα email σας στο [email protected]

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις