ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το Volonaki έκανε δωρεά ύφασμα για μάσκες στο Νοσοκομείο-Μπορείς και εσύ!

Το Volonaki έκανε δωρεά ύφασμα για μάσκες στο Νοσοκομείο-Μπορείς και εσύ!

Newsroom

Διαβάζοντας την έκκληση του Νοσοκομείου Βόλου για ανάγκη υφάσματος με τ οποίο θα φτιαχτούν μάσκες για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, που δίνουν κυριολεκτικά έναν τιτάνιο αγώνα αυτή την ώρα, αφήσαμε άμεσα την δουλειά στην άκρη και τηλεφωνήσαμε αμέσως στο Νοσοκομείο μας για να μάθουμε περισσότερα.

Την ίδια μέρα, προμηθευτήκαμε ύφασμα και το πήγαμε στο Νοσοκομείο.

Είναι κάτι που μπορείς να κάνεις και εσύ!

Όχι το κόστος δεν είναι σημαντικό, δεν είναι απαγορευτικό και ξέρω, νιώθεις και εσύ την βαθιά ανάγκη εκτός από το να μείνεις σπίτι σου, βοηθώντας έτσι το έργο όλων αυτών των ανθρώπων που αγωνίζονται, -προστατεύοντας ταυτόχρονα τον εαυτό σου και τους άλλους-να κάνεις και το κάτι παραπάνω.

Είμαστε φιλότιμοι οι Έλληνες και σε τέτοιες στιγμές γινόμαστε ένα!

Μια ενιαία, δυνατή γροθιά…πάντα ανίκητη!

Αν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις έτσι, στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή στο instagram ή ακόμα τηλεφώνησε μας στο τηλέφωνο που θα βρεις και στο site και στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης και θα σου δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Ένα μέτρο μόνο αν αγοράσει ο καθένας από εμάς, ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ και έτσι θα δείξουμε και την έμπρακτη αγάπη και εκτίμηση στους ανθρώπους που νύχτα μέρα παλεύουν για εμάς!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις