ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γιατί η πόλη, η πολιτική και η Αγριά είναι γένους θηλυκού!

Γιατί η πόλη, η πολιτική και η Αγριά είναι γένους θηλυκού!

Δώρα Μιχαήλ

Δύο νέες και όμορφες γυναίκες. Δύο γυναίκες σύζυγοι και μητέρες!

Δύο γυναίκες για πρώτη φορά στη κρίση σας!

Η Κλειώ Τσικρικτσή- Αλτίνη στ αριστερά σας όπως κοιτάτε την φωτογραφία και η Κατερίνα Κάιρα στα δεξιά σας!

Υποψήφιες για το Τοπικό Συμβούλιο της Αγριάς με τον Αχ. Μπέο.

Μπορεί ουσιαστικά να δίνουν έναν αγώνα που θα έπρεπε να τις κάνει να βλέπουν η μία την άλλη ανταγωνιστικά, ωστόσο αυτές μας βάζουν τα γυαλιά και μας διδάσκουν με το παράδειγμά τους.

Ο αγώνας τους δίνεται με κύριο στόχο την επανεκλογή του Δημάρχου και αμέσως μετά την δική τους, με στόχο να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στην Αγριά που ζουν και αγαπούν!

Ο στόχος κοινός, η προσφορά. Κίνητρο επίσης κοινό, η δοτικότητα και η δημιουργικότητά τους!

Γι αυτό και φωτογραφίζονται μαζί, γι αυτό και δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά κοινή μάχη, γιατί δεν κοιτούν τον εαυτό τους, αλλά το σύνολο, γιατί ξέρουν πως είτε εκλεγούν είτε όχι, είτε εκλεχθεί μια από τις δύο, την επόμενη και οι δυο μαζί θα συνεχίσουν να δίνουν τις μάχες τους για την Αγριά μας!

Ούτε η Κλειώ, ούτε η Κατερίνα είναι τυχαίες και άγνωστες στην κοινωνία της Αγριάς. Είναι δύο υπερδραστήριες γυναίκες που θα της δεις να τρέχουν από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου των παιδιών τους, μέχρι για τον καθένα Σύλλογο της Αγριάς, βοηθώντας όπου και όπως μπορούν!

Η Κλειώ, δεν την φοβάται την δουλειά. Εργαζόμενη και η ίδια, αλλά και απασχολούμενη και στις επιχειρήσεις του συζύγου της που δραστηριοποιείται στον τουρισμό και όχι μόνο. Στο ξενοδοχείο του συζύγου έχει περάσει απ όλες τις θέσεις, από τη ρεσεψιόν, μέχρι την καθαριότητα και την υποδοχή! Έχει τον τρόπο, τις γνώσεις αλλά και το κίνητρο να βοηθήσει ώστε η Αγριά μας να γίνει τουριστικός προορισμός. Να γίνει σημείο, γέννησης πολιτιστικών και κοινωνικών δρώμενων, αφού και αυτά τα γνωρίζει καλά και τα υπηρετεί χρόνια!

Η Κατερίνα…. με υπέροχες σπουδές, που θα ζήλευαν πολλοί και ένα μόνιμο αστείρευτο χαμόγελο που δεν ξεχνάς εύκολα! Ένα ζεστό χαμόγελο, ένα χαμόγελο που σε κάνει ν αντιλαμβάνεσαι αμέσως την καλοσύνη και την δοτικότητά της!

Λένε πως από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και εμένα το πνευματικό μου παιδί, η Μελίτα μου, βλέποντας με να την χαιρετάω μου είπε: “Ξέρεις την κυρία Κατερίνα;”

“… είναι στον Σύλλογο στο Σχολείο μας. Είναι γενικά νονά, μέσα σε όλα”!

Η πολιτική, η πόλη μας και η Αγριά, είναι γένους θηλυκού και εμείς γι αυτό στηρίζουμε τις θηλυκές παρουσίες, που και μπορούν και αξίζουν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις