ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχεις χρήματα και δε ξέρεις που να τα επενδύσεις; Κάνε έρευνα αγοράς!

Έχεις χρήματα και δε ξέρεις που να τα επενδύσεις; Κάνε έρευνα αγοράς!

Δώρα Μιχαήλ

Μα είναι δυνατόν εν ετει 2021 να σκέφτεσαι που θα επενδύσεις τα χρήματα σου;

Να θες να κάνεις ένα επιχειρηματικό άνοιγμα, αλλά να μη ξέρεις τι θα πετύχει και τι όχι;

Να μένεις πίσω και να μην επενδύεις από φόβο μήπως κάνεις κάτι λάθος και χάσεις τα χρήματα σου;

Η έρευνα αγοράς έχει έρθει και στην Ελλάδα και είναι το μόνο εργαλείο που σου διασφαλίζει ότι θα κάνεις την καλύτερη και την πιο σίγουρη επιλογή, με όλες τις πιθανότητες της επιτυχίας να είναι υπερ σου και κυρίως χωρίς καμία πιθανότητα να χάσεις τα λεφτά σου!

Μέσα από την έρευνα αγοράς είτε ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και που να επενδύσεις είτε όχι, παίρνεις όλα αυτά τα στοιχεία και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για ν ανοίξεις αυτή ακριβώς την επιχείρηση που λείπει από το σημείο που θες να επενδύσεις και κυρίως όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεσαι αφού ανοίξεις για να καταφέρεις να φέρεις τον κόσμο στην επιχείρηση σου.

Μπορείς ακόμα και να την κάνεις, για να δει τι είδους επιχείρηση λείπει, τι ο κόσμος έχει ανάγκη, αλλά κάνεις δεν το έχει αντιληφθεί για να το κάνει μέχρι σήμερα….

Σε περίπτωση που ξέρεις τι θες, βλέπουμε όλα τα διαφορετικά στοιχεία που πρέπει εσύ να βάλεις στην επιχείρηση σου για να κάνεις μια ίδια επιχείρηση με άλλες, αλλά στη τελική τελείως διαφορετική, αφού θα έχουμε καταφέρει να καταγράψουμε όλα τα μειονεκτήματα των ανταγωνιστών, που εσύ δεν θα τα έχεις….πάνω στα δικά τους μειονεκτήματα και πάνω σε όλα αυτά τα στοιχεία που ο κόσμος και οι εν δυναμει πελάτες σου θα μας δώσουν, θα στήσουμε τα συγκριτικά σου πλεονεκτήματα!

Πριν επενδύσεις πολλές χιλιάδες ευρώ, δες πρώτα αν αξίζει τον κόπο, αν θα πετύχει η ιδέα σου, δες αν πρέπει να προσθέσεις ή ν αφαιρέσεις πράγματα από το concept σου ή αν ακόμα πρέπει απλά…να μη το κάνεις!

Αφού η έρευνα αγοράς μας δείξει που αξίζει να επενδύσεις ή αν η ιδέα σου αξίζει να γίνει πράξη, αμέσως μετά χτίζουμε την επιχείρηση ακριβώς όπως την θέλει ο κόσμος σου, τον οποίον πια έχουμε χαρτογραφήσει για τα καλά.

Ξέρουμε που βρίσκεται το κοινό σου, ξέρουμε τι ακριβώς θέλει να δει και ν ακούσει. Τι του λείπει, τι δεν του αρέσει, τι δεν θέλει να δει, γιατί επιλέγει τους ανταγωνιστές σου. Ξέρουμε που είναι το κοινό σου και κυρίως ξέρουμε πως θα το φέρουμε με τις κατάλληλες τακτικές στην δική σου επιχείρηση!

Σας γράφω μόνο ελάχιστα από τα στοιχεία που λαμβάνουμε από μια έρευνα αγοράς.

Θέλω απλά να σας δώσω μια γεύση για το πόσο σημαντικό είναι να επενδύσετε σε αυτή, αφού θα σας σώσει από κακοτοπιές και σίγουρα θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει!

Μετά από μια έρευνα αγοράς, δεν υπάρχει ρίσκο…

Έχεις απαντήσεις σε όλους τους φόβους σου και σε όλες τις ανασφάλειες σου….ξέρεις από πριν τι πρέπει να κάνεις και τι ν αποφύγεις!

Εμείς, στην Giant, αναλαμβάνουμε να το κάνουμε για εσένα…

Εσύ ξεκίνα να πετάς και να ζεις τ όνειρο σου….χωρίς ρίσκο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις