Volanakiωτες και Volonakiωτισσες, πάμε μια βόλτα στα δικά μας μέρη, σε μια από τις πιο ιστορικές πιάτσες της πόλης, στο Βολονάκι μας, που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται. Το “γιατί” το έχουμε αναλύσει εμμέσως με πολλά άρθρα στο παρελθόν, γιατί πέρα από τους αστάθμητους, αλλά και κυβερνητικούς παράγοντες, έχουν πάντα και οι επιχειρηματίες την ευθύνη τους.
Αρχικά να ευχηθούμε φέτος να είναι μια από τις πιο δυνατές χρονιές για το Βολονάκι μας, να κυριαρχήσει η ομόνοια, η συνεργασία και να δούμε να συμβαίνουν όμορφα πράγματα.
Πάμε όμως σε αυτό που σας υποσχέθηκα. Στην συμβολή των οδών Κουμουνδούρου με Κονταράτου και σε ένα από τα πιο μεγάλα και όμορφα ακίνητα της πιο γνωστής πιάτσας της πόλης.
Χαρακτήρα εστίασης στον συγκεκριμένο χώρο, έδωσε πολλά χρόνια πριν ο αείμνηστος Γιώργος Καλλέργης. Μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, έντονη και εύστροφη, σίγουρα όμως ένας άνθρωπος με όραμα για το Βολονάκι, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα.(κάποια στιγμή θα σας αποκαλύψω κάποια πράγματα).
Πρώτα Novel λοιπόν, όπου γνώρισε χρυσές εποχές, μετά Δαρβίνος και τώρα…. αυτό που θα έπρεπε εξαρχής να γίνει!
Εστιατόριο!
Και επειδή οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι τους και ο επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από την επένδυση και το όνειρο της δημιουργίας ενός υψηλού επιπέδου εστιατορίου, είναι ένας πετυχημένος άνθρωπος στο χώρο της εστίασης, που δίνει βάση στη ποιότητα, στις γεύσεις αλλά και στους χώρους που δημιουργεί, είμαστε βέβαιοι πως έρχεται κάτι πολύ μεγάλο….με φόρα για να γράψει ιστορία!
Ραντεβού…τον Νοέμβρη!