ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xριστουγεννιάτικο γεύμα στον Βόλο σαν να τρως σε μισελενάτο και πληρώνοντας ελάχιστα!

Xριστουγεννιάτικο γεύμα στον Βόλο σαν να τρως σε μισελενάτο και πληρώνοντας ελάχιστα!

Newsroom

Έχω λατρέψει το εστιατόριο Elaia του ξενοδοχείου Magnes, που ήρθε και πρόσθεσε στην πόλη μας, κορυφαία διαμονή με αξιοζήλευτες υπηρεσίες, αναβαθμίζοντας τον χώρο της φιλοξενίας!

Επισκέπτομαι για φαγητό και ποτό, πολύ συχνά το Elaia από την ημέρα που πρωτοπήγα εκεί.

Εντυπωσιάστηκα και λάτρεψα την ευκαιρία που σου δίνει, να τρως τόσο νόστιμα, σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον, που σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι στον Βόλο, πληρώνοντας μάλιστα ελάχιστα για την όλη εμπειρία.

Αν θες να γευματίσεις οποιαδήποτε μέρα ή στις γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, σε έναν χώρο ιδιαίτερο, υψηλής αισθητικής, που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και διαφορετικά, λες και τρως σε μισελενάτο εστιατόριο της Αθήνας, αλλά σε τιμές Βόλου πέρα για πέρα φυσιολογικές, τότε κλείσε άμεσα τραπέζι στο Elaia!

Ο χώρος θα σε κερδίσει άμεσα. Οι άνθρωποι θα σε εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, ευγένεια και υποδειγματικά. Ο σεφ Μιχάλης Φίλος, σίγουρα σε έχει κερδίσει με τα πιάτα του, όλα τα χρόνια της μακράς καριέρας και επιτυχίας του.

Γεύσεις νόστιμες, δυνατές, οικείες, χωρίς πολλά πολλά πειράγματα, αλλά δημιουργικές πείθοντας ακόμα και τους απαιτητικούς!

Elaia by Μagnes Hotel, Ελευθερίου Βενιζέλου (Ιωλκού) 97

Τηλέφωνο: 2421 421400

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις