ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To Street Food στον Βόλο, όπως δεν το ξέρατε, με την υπογραφή υπερταλαντούχου σεφ!

To Street Food στον Βόλο, όπως δεν το ξέρατε, με την υπογραφή υπερταλαντούχου σεφ!

Newsroom

Όσα ξέρατε για το Street Food ξεχάστε τα, άλλωστε σε κάθε νέα γεύση του ανανεωμένου και υπό νέα διεύθυνση Burgeria στην Ογλ 35, αυτό θα κάνετε, θα ξεχάσετε όσα ξέρετε και θα μάθετε τι σημαίνει απολαυστικό, καλό, ποιοτικό και ασυναγώνιστο Street Food και πως αλλιώς αφού πίσω από κάθε έκπληξη του καταλόγου τους, κρύβεται ο υπερταλαντούχος Βολιώτης σεφ, Στάθης Παγκουρέλιας!!!

Το μενού τους ετοιμάζεται και θα έχει πολλές εκπλήξεις. Κοντά μας θα είναι πολύ σύντομα και μάλιστα στην μικρή αυλίτσα του καταστήματος θα υπάρχουν και τραπεζάκια για να ευχαριστηθείτε εκεί τις γεύσεις τους, αν δεν είστε από αυτούς που θέλετε να παραγγείλετε στο σπίτι ή να το πάρετε πακέτο!!!

Η έκπληξη δε που μας ετοιμάζουν, είναι ότι κάποιες μέρες της εβδομάδας ο Στάθης θα ετοιμάζει πολύ ιδιαίτερα πιάτα, εξαντλώντας την δημιουργικότητα και την φαντασία του, που θα έχουμε την τύχη να τ απολαμβάνουμε και μάλιστα σε καλές τιμές, αφού πρόκειται για πιάτα που θα μπορούσες να βρεις μόνο σε μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχειακά και μη εστιατόρια της χώρας, που φημίζονται για την υψηλού επιπέδου γαστρονομία τους!

Ανυπομονώ πρώτα να δω τον κατάλογο με τις επιλογές τους και αμέσως μετά να δοκιμάσω τα burger τους και όχι μόνο!

Με το καλό παιδιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις