ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

No Mames: Γεύση από Μεξικό…στο κέντρο του Βόλου! (ΦΩΤΟ)

No Mames: Γεύση από Μεξικό…στο κέντρο του Βόλου! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Επισκεφθήκαμε και εμείς με την σειρά μας, το νέο μεξικάνικο εστιατόριο της πόλης, στην Ογλ 20.

Αν πρέπει να σου πω μόνο μια φράση γι αυτό, είναι ότι σου έγραψα στον τίτλο. Γεύση από Μεξικό.

Θα ξεκινήσω με τον υπέροχο χώρο που έχουν δημιουργήσει, στο πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό ακίνητο της πόλης, το οποίο φαίνεται πως σεβάστηκαν πολύ κατά την δημιουργία του concept.

Νομίζω πως αυτή την στιγμή είναι ο πιο αξιόλογος χώρος στο κέντρο της πόλης, που από μόνος του μπορεί να σε ταξιδέψει και να ξεδιψάσει την δίψα σου, για να δεις….κάτι άλλο!

Στα θετικά θα βάλω και την προσέγγιση του σέρβις, καθώς το μαγαζί άνοιξε σχετικά πρόσφατα και από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα, είναι γεμάτο, με πολλές αλλαγές στα τραπέζια και αναμονές για τραπέζι. Ακόμα και να υπήρχαν καθυστερήσεις ή λαθάκια, αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για μια ομάδα που δεν είχε τον χρόνο ούτε την χημεία του να βρει, ούτε να προσαρμοστεί στον χώρο. Η ομάδα δεν έπαιξε “ποδόσφαιρο”, πήγε κατευθείαν τελικό και παρόλα αυτά…σκόραραν!

Έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια για τα κοκτέιλ τους, τα οποία για να είμαι ειλικρινείς δεν δοκίμασα, αφού επιλέξαμε να πιούμε κρασί.

Η λίστα των κρασιών ήταν καλή με αρκετές μάλιστα επιλογές ετικετών από την Αργεντινή. Σε σχέση με τα ποτά, νομίζω πως σιγά σιγά θα έπρεπε να ενταχθούν και άλλες τεκίλες, όπως και περισσότερες ετικέτες μεξικού σε μπύρες.

Πάμε στο φαγητό. Είχαμε γεύση από Μεξικό. Δεν φάγαμε μεξικάνικο.

Φάγαμε νόστιμα. Φάγαμε περισσότερο από ικανοποιητικά.

Είναι ξεκάθαρο πως η κουζίνα έκανε προσπάθειες να παίξει με ασφάλεια, ώστε να πιάσει όλο τον κόσμο, χωρίς να θέλει να παίξει με εντάσεις και έντονα καρυκεύματα, που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της μεξικάνικης κουζίνας.

Δεν θα αδικήσω την απόφαση αυτή, αφού όση ώρα ήμουν στο εστιατόριο ή βγαίνοντας έξω για τσιγάρο, ακούγοντας τον κόσμο να συζητάει μεταξύ τους, πρωταγωνιστούσε ο φόβος για τις έντονες καυτερές γεύσεις και όχι μόνο…

Παιδιά, μη φοβάστε…όλοι μπορείτε να δοκιμάσετε το φαγητό τους, αφού δεν υπάρχουν υπερβολές και όλοι θα το απολαύσετε!

Αν δεν έχεις πάει, σίγουρα αξίζει να περάσεις ένα βράδυ στο No Mames αφήνοντας τον εαυτό σου να ταξιδέψει μέσα σε έναν υπέροχο χώρο, με καταπληκτικές μουσικές και ωραίους ανθρώπους!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις