Πρόσφατα, ήμουν στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι και μια Βολιώτισσα που μένει μόνιμα τα τελευταία 20 χρόνια στην Αθήνα, μου έλεγε για το πόσο απολαμβάνει τις εξόδους της στη Grappa όταν έρχεται στον Βόλο.
Ένας βασικός λόγος που μου ανέφερε είναι το φαγητό της επιχείρησης και η αλήθεια είναι, ότι γνωρίζουμε όλοι πως αν θέλουμε να φάμε κάτι πέρα από ένα κρύο πιάτο στο Βολονάκι, η Grappa είναι η καλύτερη επιλογή!
Όμως….μπορεί και καλύτερα!
Πόσο καλύτερα θα αναρωτιέσαι, αφού ήδη τα βρίσκεις όλα εκπληκτικά…
Πολύ καλύτερα θα σου απαντήσω και μένει να το ανακαλύψεις μόνος ή μόνη σου και μάλιστα σύντομα, αφού σύντομα το νέο τους μενού με την υπογραφή του υπεραταλαντούχου, νεαρού αλλά έμπειρου σεφ Στάθη Παγκουρέλια (πήρες μια γεύση από τον Ίσαλο) θα είναι μια πραγματικότητα!
Δεν γνωρίζω πολλά, όμως θέλουν και θα τα καταφέρουν χωρίς καμία αμφιβολία, να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Αναμένουμε λοιπόν….