ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eπαγγελματίας κάνει κρατήσεις σε ανταγωνιστή του για να μείνουν άδεια τραπέζια!

Eπαγγελματίας κάνει κρατήσεις σε ανταγωνιστή του για να μείνουν άδεια τραπέζια!

Newsroom

Αφού το ερευνήσαμε και το επιβεβαιώσαμε, είμαστε σε δυσάρεστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας ένα γεγονός, μια πρακτική πέρα για πέρα αθέμιτη και ανέντιμη.

Επιχειρηματίας της εστίασης, βάζει φίλους, συγγενείς και συγγενείς εργαζομένων του, να τηλεφωνούν σε ανταγωνιστικό μαγαζί και να κάνουν κρατήσεις για μέρες αιχμής, όπως Παρασκευή και Σάββατο με αποτέλεσμα, να μένει με κενά τραπέζια.

Βάλαμε κάτω τους αριθμούς, είδαμε σε ποιούς ανήκουν και σε όλες τις περιπτώσεις έγινε σύνδεση με συγκεκριμένο επιχειρηματία, που λειτουργεί όμοια επιχείρηση.

Τα στοιχεία υπάρχουν και εύχομαι η πρακτική αυτή να σταματήσει, για να μη κινηθεί νομικά ο επιχειρηματίας που πλήττεται, ο οποίος θεωρεί άσχημο να κινηθεί δικαστικά κατά συναδέλφου του παρά τον πόλεμο που δέχεται.

Καταλαβαίνετε βέβαια πως αν τα πράγματα φτάσουν εκεί, με την υπομονή του επιχειρηματία να εξαντλείται, όλη η πόλη θα μάθει για το ποιός επιχειρηματίας κινείται υπογείως παίζοντας τόσο άσχημο παιχνίδι, καταφέρνοντας τελικά όχι να κάνει κακό στο μαγαζί που ύπουλα πολεμά, αλλά στο δικό του, που θα γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral και αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού, οδηγώντας τον κόσμο να μην τον στηρίξει ξανά.

Μονοπώλια δεν υπάρχουν εν ετει 2023 και αν υπήρχαν τότε δεν θα ευδοκιμούσαν! Αν είναι δυνατόν να θες να δουλεύεις και να υπάρχεις μόνος σου…

Ούτε παρθενογένεση υπάρχει στην εστίαση….μη τρελαθούμε!

Όπως και να έχει, εγώ προσωπικά επιλέγω με ποιους συνεργάζομαι και βασικό πάντα ρόλο παίζει η τιμιότητα και ο επαγγελματισμός του κάθε επαγγελματία. Διαλέγω και δεν με διαλέγουν, γι αυτό και έχω χαλάσει συνεργασίες, όταν βλέπω άσχημες συμπεριφορές ή κακής ποιότητας υπηρεσίες.

Στο τέλος επιβιώνει ο εξής ένας: Ο ΤΙΜΙΟΣ!

Ντροπή. Μόνο ντροπή. Εύχομαι αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν εδώ και να μη χρειαστεί, να αναφερθούμε ξανά σε αυτά.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις