ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Burgeria: Το street food στα καλύτερα του- Έρχονται εκπλήξεις!

Burgeria: Το street food στα καλύτερα του- Έρχονται εκπλήξεις!

Newsroom

Ο Γιάννης Πολυμέρου και ο σεφ Στάθης Παγκουρέλιας ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα…..είναι πεντανόστιμο!!!!

Αξίζει μια βόλτα από το Burgeria στην Ογλ 35, για να γνωρίσεις το street food στην καλύτερη εκδοχή της πόλης!

Αγαπώ το “βρώμικο φαγητό” και δεν σας κρύβω ότι σε πολλά ταξίδια μας, κυνηγάμε αυτές τις εμπειρίες, έχοντας δοκιμάσει λοιπόν μερικά από τα καλύτερα “βρώμικα” της χώρας, θα σας πω με βεβαιότητα ότι το αποτέλεσμα του Burgeria, δεν υπολείπεται σε τίποτα από τα καλύτερα street food της χώρας!

Μικρό και διαχειρίσιμο μενού, που ωστόσο καλύπτει σίγουρα όλα τα γούστα, έχοντας δημιουργήσει και ειδικό παιδικό μενού, σας περιμένουν για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία “βρώμικου” στην πόλη….

O χώρος προσεγμένος, όμορφος, άνετος και φιλόξενος σας περιμένει και θα σας περιμένει με συνεχόμενες εκπλήξεις….

Αξίζει να δεις και να γευτείς τι σημαίνει εκλεπτυσμένο, gourme….street food! Μπορώ να βάλω και στοίχημα ότι θα είναι ότι καλύτερο έχεις δοκιμάσει…

Και να βάλω και ένα ακόμα στοίχημα; Σίγουρα θα χορτάσεις και δεν θα πάρεις ακόμα ένα burger……To στοίχημα πρέπει να μπει για να δούμε αν θ αντέξεις να το φας όλο!!!!!!

Πέρα από τις καλές πρώτες ύλες, στις οποίες δεν κάνουν καμία έκπτωση, πέρα από το καλό δέσιμο των υλικών και τις εμπνευσμένες συνταγές, ένας ακόμα λόγος που το φαγητό τους είναι τόσο καλό, είναι ότι όλα είναι χειροποίητα και οι σως και οι σάλτσες και όλα…..

Και να σας δώσω και μια έξτρα πληροφορία;

Κάθε εβδομάδα θα βγάζουν ένα νέο κωδικό το “burger της εβδομάδας” που θα είναι πολύ πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό, ενώ σιγα σιγά θα προστεθούν και άλλα πιάτα στο μενού τους….

Πολύ περήφανη και πολύ χαρούμενη για το Burgeria!!!

Δοκιμάστε το…..

Τηλέφωνο: 2421 18 19 19

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις