ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Aυτό το τσιπουράδικο δεν έχει εποχή, μέρα και ώρα, είναι πάντα γεμάτο!

Aυτό το τσιπουράδικο δεν έχει εποχή, μέρα και ώρα, είναι πάντα γεμάτο!

Newsroom

Χαρούμενοι είμαστε; Στεναχωρημένοι είμαστε;

Εμείς οι Βολιώτες θεραπευόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο! Με τσίπουρο!

Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς!!!!!

Και όπου και αν βρίσκεσαι, στη δουλειά, στο κέντρο για καφέ ή ποτό, στην αγορά για ψώνια…ξέρεις πως το φάρμακο σου είναι κάπου εκεί κοντά και συγκεκριμένα στην Ερμού μεταξύ Κουμουνδούρου και Ογλ και ο γιατρός σου έχει μόνο ένα όνομα: “Ouzotherapy”!!!!!

Θα ήθελα πραγματικά να μάθω ποια ήταν εκείνη η ευλογημένη και τυχερή στιγμή που η Κατερίνα εμπνεύστηκε να ανοίξει ένα τσιπουράδικο στο Βολονάκι!!!

Γιατί, χωρίς να διαφωνεί κανείς, όλοι θα συμφωνήσουμε πως πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία της συγκεκριμένης πιάτσας, αφού ακόμα και το καλοκαίρι που όλα τα μαγαζιά της περιοχής κλείνουν, το Ouzotherapy “φυλάει Θερμοπύλες” και όχι με λίγους “στρατιώτες”…αφού μεσημέρι και βράδυ, ανεξάρτητα από μέρα και ώρα είναι πάντα γεμάτο!

Το κλίμα εκεί, όπως και η φιλοξενία, είναι πάντα φιλική. Νιώθουμε οικεία, σαν στο σπίτι μας και όλοι μα όλοι ξέρουμε το…αφεντικό! Γιατί η Κατερίνα είναι πάντα εκεί και τριγυρνά ανάμεσά μας, θέλοντας να βεβαιωθεί ότι περνάμε καλά, ότι είμαστε καλά, ότι δεν μας λείπει τίποτα.

Κάπως έτσι με τα χρόνια, σταματήσαμε να λέμε πάμε “Οuzotherapy” και αρχίσαμε να λέμε: Πάμε στην Κατερίνα!

Η Κατερίνα από την πλευρά της φροντίζει πάντα για την ποιότητα και για να μη βαρεθούμε ποτέ να δίνουμε ραντεβού στο αγαπημένο μας στέκι, αλλάζοντας συχνά το μενού πάντα με βάση τις δικές μας προτιμήσεις!

Δε νομίζω ότι υπάρχει Βολιώτης που δεν ξέρει το Ouzotherapy ή που δεν γνωρίζει την Κατερίνα….όμως αν έχεις καιρό να πας, δε ξέρεις πολλά για το Οuzotherapy, αφού και φέτος έκανε αλλαγές, με νέους μεζέδες και πολλές εκπλήξεις!

Εβίβα λοιπόν…..

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις