ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

9 χρόνια Με Ζεν- Μεγάλη γιορτή στο βουνό με τσιμπούσι από τα λίγα!

9 χρόνια Με Ζεν- Μεγάλη γιορτή στο βουνό με τσιμπούσι από τα λίγα!

Newsroom

Πήραν τα βουνά, πήραν και τις κουτάλες και το γιόρτασαν όπως ακριβώς τους άξιζε!

Ο λόγους για τους ανθρώπους του Με Ζεν που πριν 9 χρόνια μπήκε στην ζωή μας, καταφέρνοντας να αλλάξει εντελώς την φιλοσοφία μας γύρω από τσίπουρο και να γίνει η πρώτη σοβαρή προσπάθεια υψηλής γαστρονομίας και γεύσεων στην πόλη μας, δίνοντας το έναυσμα και στους υπόλοιπους να ακολουθήσουν. Και αυτό, αυτό θα τους το χρωστάμε, αφού μετά το Με Ζεν, όλοι πίστεψαν πως ο Βόλος μπορεί και επένδυσαν περισσότερο και σοβαρότερα στις κουζίνες τους.

9 χρόνια Με….ΖΕΝ λοιπόν!

Αν δε το έχεις ήδη σκεφτεί 9 χρόνια τώρα, ας σε βοηθήσουμε εμείς, να καταλάβεις, τι είναι αυτό το “ΖΕΝ”!

Για τον παραδοσιακό βουδιστή είναι κάτι το παράλογο , για τον παραδοσιακό ταοϊστή είναι υπερβολικά φιλοσοφικό, αλλά για εκείνους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον διαλογισμό , το ζεν είναι εμπειρία.

Δεν είναι παράλογο ούτε φιλοσοφικό , διότι είναι και τα δύο όροι του νου.

Εκείνο είναι το υπερβατικό.

Και αφού πήρες την πληροφορία που ίσως ακόμα δεν είχες, πάμε να σου θυμίσουμε τον λόγο που μπήκες σε αυτό το άρθρο!

Τα γενέθλια του αγαπημένου σου Με Ζεν!

Φέτος έγιναν στο βουνό και συγκεκριμένα στο καλύβι ενός φίλου του μαγαζιού και της ιδιοκτησίας, στο καλύβι του Νίκου στη Βυζίτσα!

Μιλάμε για ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ!!!

Και μη νομίζετε, όλοι έβαλαν το χεράκι τους, από τον “αρχηγό” Γρηγόρη Χέλμη, μέχρι και τους φίλους μάγειρες που βρέθηκαν στον Βόλο μόνο και μόνο για να τιμήσουν το Με Ζεν και τα όσα έχει προσθέσει τόσο στον Βόλο, όσο και σε όλη την Ελλάδα, με τις τεχνικές και την φαντασία του Γρηγόρη.

Πήρε το μάτι μου, μεταξύ άλλων τον “δάσκαλο της ελληνικής κουζίνας” Γιάννη Μπαξεβάνη και δύο από τους πιο αγαπημένους μου μάγειρες. Τον εξαιρετικό Χάρη Νικολούζο που μπορείς να τον γευτείς στο Jerar στην Δάφνη και τον υπέροχο και αγαπημένο μας Γιάννη Λουκάκο!

Δυστυχώς δεν ήμουν εκεί, για να σας μεταφέρω περισσότερες εικόνες και παρασκήνιο, όμως πάρτε και εσείς μια γεύση, όπως και εγώ απ όλα όσα είδα τουλάχιστον από φωτογραφίες και η αλήθεια είναι ότι…ζήλεψα!

Χρόνια Πολλά Με Ζεν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις