ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

4ημερος εορτασμός με υπέροχες εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια της Grappa!

4ημερος εορτασμός με υπέροχες εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια της Grappa!

Newsroom

20 χρόνια Grappa Vino & Aperitivo!!!

Η Grappa, δεν είναι ένα ακόμα μαγαζί στον Βόλο και σίγουρα δεν είναι ένα ακόμα μαγαζί στη πιο γνωστή πιάτσα της πόλης, στο Βολονάκι!

Είναι ένα ιστορικό μαγαζί, το όνομα του οποίου ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, όντας συνδεδεμένο με την πρωτοπορία και την εξέλιξη, αφού πάντα βρισκόταν μέσα στην εποχή και ένα βήμα μπροστά από αυτή.

Δεν έμεινε στιγμή στάσιμο, ξεχώρισε για τις υπέροχες εκδηλώσεις του, έχει φιλοξενήσει σημαντικά πρόσωπα του οινικού κόσμου, έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες εκδηλώσεις με άλλες επιχειρήσεις της ίδιας φιλοσοφίας από άλλες πόλεις, όντας πάντα στις επάλξεις και ακολουθώντας πιστά την αγάπη του για το κρασί….έγινε “μαγαζί κρασί”, που όσο περνούν τα χρόνια ωριμάζει και γίνεται ακόμα καλύτερο!

Πως θα μπορούσε λοιπόν το πολυβραβευμένο Grappa Vino & Aperitivo να μη γιορτάσει δημιουργικά τα εικοστά του γενέθλια;

Για 4 ολόκληρες μέρες, από τις 3 έως και τις 6 Δεκέμβρη, καθημερινά θα έχουμε την χαρά και την τύχη να συμμετάσχουμε στις εορταστικές τους εκδηλώσεις, μαθαίνοντας πολλά, ερχόμενοι σε επαφή με δυνατές γεύσεις και ζώντας μαζί τους…μαγικές και αξέχαστες εμπειρίες, όπως άλλες αυτές που μας έχουν χαρίσει τα τελευταία 20 χρόνια!

Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της επιχείρησης και θα επιστρέψουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ για το πρόγραμμα της κάθε ημέρας:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις