ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όσες φορές και να τα φάω, ποτέ δεν τα χορταίνω τα κρουασάν του Antika!

Όσες φορές και να τα φάω, ποτέ δεν τα χορταίνω τα κρουασάν του Antika!

Newsroom

Στο Antika στην Αντωνοπούλου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, δεν πάμε σίγουρα για τα κρουασάν. Πάμε γιατί έχει γίνει το στέκι μας. Πάμε γιατί μας περιποιούνται, γιατί τόσο ο εξωτερικός, όσο και ο εσωτερικός χώρος είναι πανέμορφοι, πάντα πεντακάθαροι και προσεγμένοι.

Πάμε για την ποιότητα τους, για τον καλό καφέ τους, για την ποικιλία σε τσαγάκια και σοκολάτες. Για τον όμορφο τρόπο που φτάνουν όλα αυτά στο τραπέζι μας. Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και αυτοί ξεχωρίζουν σε κάθε μικρή ή μεγάλη λεπτομέρεια.

Είτε είναι διάλειμμα από τα ψώνια, είτε είναι ένας χαλαρός απογευματινός καφές, είτε ένα μεσημεριανό διάλειμμά από την δουλειά, θα μας δεις πολύ συχνά στο Antika.

Όμως θέλω να σου πω, ότι όσο νόστιμες είναι οι τυροπιτούλες που σερβίρουν με τον καφέ τους, άλλο τόσο νόστιμα και απολαυστικά είναι τα κρουασάν τους!

Καταρχάς δεν μας έχουν κεράσει ποτέ μεγαλύτερο κρουασάν, πιο ζεστό, πιο φρέσκο, πιο μυρωδάτο….

Δεν χορταίνω να τα απολαμβάνω!

Και αξίζει και εσύ να τα δοκιμάσεις! Θέλω να τα δοκιμάσεις και ας είσαι ταγμένος ή ταγμένη στην τυροπιτούλα που σερβίρουν με τον καφέ. Έτσι για την αλλαγή ζήτα αντί για τυρόπιτα, κρουασάν και πίστεψε με, θα το ζητάς ξανά και ξανά!

Καλή σας απόλαυση…..στο μαγαζί της καρδιάς μας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις