ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο Κρυμμένος Παράδεισος των… γεύσεων! Τον έχεις ανακαλύψει;

Ο Κρυμμένος Παράδεισος των… γεύσεων! Τον έχεις ανακαλύψει;

Newsroom

Σπιτικές, μαμαδίστικες, παραδοσιακές γεύσεις….στα καλύτερα τους!

Στο σπίτι σου, πάντα τρως ποιοτικά. Πάντα τρως ότι πιο φρέσκο. Αυτό ήθελαν οι γονείς σου για εσένα και αυτό θες εσύ για τα παιδιά σου.

Αυτό σπάνια το νιώθεις, το βλέπεις και το ζεις, όταν βγαίνεις έξω για φαγητό.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως είναι αυτή του εστιατορίου Κρυμμένος Παράδεισος, στην πανέμορφη πλατεία του Καλαμάκι Πηλίου.

Κάτω από τον καταπράσινο πλάτανο, που δημιουργεί φυσική σκιά και χαρίζει δροσιά τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού, με θέα το απόλυτο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, θα φας…σαν στο σπίτι σου. Θα χαλαρώσεις, θα ηρεμήσεις και θα είναι σα να…βρίσκεσαι στον παράδεισο!

Η Εύα και ο Θανάσης βάζουν στο τραπέζι σας, ότι ακριβώς βάζουν και στο δικό τους. Κερνούν τα παιδιά σας, ότι τρώνε και τα δικά τους παιδιά.

Ο Θανάσης τα πρωινά πηγαίνει για ψάρεμα και η ψαριά του φτάνει στο τραπέζι σας. Η Εύα μπαίνει στην κουζίνα, ετοιμάζοντας την μαγική σκοπελίτικη πίτα που όλοι έχουν αγαπήσει και σχεδόν 10 μαγειρευτά καθημερινά. Φυσικά πολλές πολλές επιλογές και σε ψητά της ώρας!

Καθαρές, δυνατές γεύσεις…με αγάπη για όλους εσάς!

Μη λείψει ποτέ από το τραπέζι σου, η σκοπελίτικη και το παραδοσιακό σπετσοφάι συνοδεία χειροποίητης πατατούλας κομμένης στο χέρι….γιατί είπαμε η Εύα, μαγειρεύει για εσάς, όπως ακριβώς για τα παιδιά της!

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις