ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

To δίδυμο που θα κάνει το τραπέζι της εκδήλωσης σας, να μείνει σε όλους αξέχαστο!

To δίδυμο που θα κάνει το τραπέζι της εκδήλωσης σας, να μείνει σε όλους αξέχαστο!

Newsroom

Ο Νίκος και η Βιργινία, είναι άχαστο δίδυμο. Ο πρώτος θα σας μαγέψει με τις γεύσεις του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξετρελαθείτε εσείς, αλλά και οι καλεσμένοι του γάμου, της βάπτισης ή οποιουδήποτε event σας, από το φαγητό. Είμαι βέβαιη ότι θα σας το σχολιάζουν συνέχεια.

Η Βιργινία από την πλευρά της, με την φαντασία, την δημιουργικότητα και τελειομανία που την καταβάλλει, θα στρώσει τα τραπέζια σας instagram-ικά! Θα είναι όλα τόσο όμορφα διακοσμημένα και τόσο προσεγμένα, που δεν θα θέλετε να αλλάξετε τίποτα, που θα φοβάστε να μη τα χαλάσετε!

Για κάθε γάμο ή βάπτιση, ακολουθούν τα δικά σας θέλω και δημιουργούν πάνω σε αυτά, ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας.

Αν θέλετε το τραπέζι που θα κάνετε, να είστε βέβαιοι ότι θα συζητηθεί, τότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα, είτε είναι γάμος, είτε βάπτιση, είτε εταιρικό event, το Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια.

Θα φτιάξετε το menu μαζί με τον Νίκο Ράπτη, θα συζτητήσετε τα θέλω σας, την διακόσμηση, τα στήσιμο των τραπεζιών με την Βιργινία και θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και μάλιστα σε πολύ φυσιολογικές τιμές. Όταν δε το ζήσετε και ως εμπειρία, θα νιώσετε ότι πληρώσατε πολύ λίγα για όσας σας προσέφεραν!

Όχι, δεν είναι τυχαίο που όποιος έκανε τον γάμο του εκεί, επέστρεψε για να κάνει εκεί και το τραπέζι της βάπτισης του παιδιού του. Δεν είναι τυχαίο που όποιος γιόρτασε εκεί κάνοντας το τραπέζι στους φίλους του, επέστρεψε εκεί για να γιορτάσει με συνεργάτες μια πετυχημένη επιχειρηματική συμφωνία.

Κάπως Αλλιώς, στα Άνω Λεχώνια, πάνω στον κεντρικό δρόμο, μπροστά στον πλάτανο, ακριβώς εκεί που στρίβουμε για Άγιο Αθανάσιο!

Τηλέφωνο: 2428 301325

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις