ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όλη η πόλη αναρωτιέται και ανυπομονεί να υποδεχθεί αυτό το υπέρτατο μαγαζί!

Όλη η πόλη αναρωτιέται και ανυπομονεί να υποδεχθεί αυτό το υπέρτατο μαγαζί!

Newsroom

Ναι, είναι το υπέρτατο ακίνητο της πόλης και νομίζω πως επιτέλους θα βρει την ταυτότητα που του αξίζει και κυρίως θα βρούμε εμείς, αυτό που μας έλειπε!

Έχει δημιουργηθεί μια ομάδα από τους καλύτερους κάθε είδους, όλοι τους απίστευτα πετυχημένοι και αποτελεσματικοί επαγγελματίες, που με όραμα και πολλή αγάπη, δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους.

Ξέρετε, είμαστε όλοι ξεσηκωμένοι. Δεν είναι απλά δουλειά για εμάς, Είναι ένα όραμα. Το ζούμε και ανυπομονούμε, γιατί θέλουμε τόσο πολύ να ζήσουμε μέσα σε αυτό το concept, που θα σταθεί ικανό να φέρνει κόσμο ακόμα και από τους γύρω νομούς.

Τόσοι άνθρωποι και όλοι από την πλευρά μας, δουλεύουμε βάζοντας ψυχή και μεράκι και αυτό από μόνο του υπογράφει την επιτυχία.

Πρόσφατα είδα τα σχέδια, υπογεγραμμένα από το μεγαλύτερο ταλέντο της πόλης μας. Δεν θα σας πω τι είδα. Θα σας πω ότι δάκρυσα, παρόλο που ήξερα πολλά από αυτά που θα δω. Ναι, δάκρυσα και είπα: Καλωσήρθες Κηφισιά και Ψυχικό, στον Βόλο και στην Ογλ!

Μη σας κουράζω πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια. Ένα all day cafe bar θα είναι. Μη σας τρομάξει η πολυτέλεια του, ούτε τα πιάτα του, τα κοκτέιλ του και τα γλυκά του, αφού οι τιμές τους θα είναι εξαιρετικές και προσαρμοσμένες στην πόλη μας. ‘

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά, στο εσωτερικό, θα μπορείτε να γευματίσετε. Το μενού υπογεγραμμένο από έναν κορυφαίο σεφ, πασίγνωστο και με θητεία σε μισελενάτα εστιατόρια. Όσοι αγαπάτε το κρέας ή ταξιδεύετε για να το βρείτε στην καλύτερη εκδοχή του, εκεί θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Με πρώτες ύλες, κοπές και ψησίματα, που μέχρι σήμερα στην πόλη μας δεν έχουμε δει ξανά. Είμαι πολύ προσεχτική στον τρόπο που γράφω, γιατί ναι μεν θέλω να σας δώσω πληροφορίες, αλλά δεν θέλω να σας πω και πολλά, για πολλούς λόγους!

Νομίζω πως σίγουρα σε ένα μήνα από τώρα το πιο επιβλητικό ακίνητο της πόλης, θα σας υποδέχεται με μια μοναδική ταυτότητα, που θα αλλάξει τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη μας!

Μέχρι τότε, θα επανέλθω, θα σας πω και θα σας δείξω πολλά περισσότερα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις