ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φέτος τα καλύτερα panettone της πόλης σε γιορτινή συσκευασία για τους φίλους σας!

Φέτος τα καλύτερα panettone της πόλης σε γιορτινή συσκευασία για τους φίλους σας!

Newsroom

Είναι γνωστό πια σε όλη την πόλη, πως panettone και Φούρνος Αρτογνωσία, πάνε μαζί!

Ο Κώστας Γεωργακόπουλος και η ομάδα του κατάφεραν ένα τρελό νούμερο πώλησης panettone στην πόλη τα περσινά Χριστούγεννα, μα κυρίως κατάφεραν να τρώμε panettone 12 μήνες τον χρόνο, αφού η παραγωγή δεν σταμάτησε στιγμή, με όλους εσάς να μην μπορείτε να το αποχωριστείτε και να το ζητάτε συνεχώς!!!!

Είναι μακράν το καλύτερο panettone που μπορείς να βρεις στην πόλη και το ξέρεις…είτε το αγόρασες και το έφαγες, είτε σου το ΄έφεραν δώρο, αυτό λένε τα νούμερα!!!!

Φέτος θα κάνω μια πρ΄΄οβλεψη ακόμα και νομίζω πως και αυτή θα βγει αληθινή. Νομίζω πως σε ίδιο ποσοστό, όλοι φέτος θα φάμε Panchoco!!!

Η αλήθεια είναι πως μεγαλούργησε και τα μηνύματα σας μόνο σε εμένα γι αυτό, δεν έχουν προηγούμενο!

Όσοι βέβαια λατρεύετε την λευκή σοκολάτα ή δεν μπορείτε να φάτε τα φρουτάκια του panettone, μπορείτε να επιλέξετε Pandolce ή Pandoro αντίστοιχα!

Κανείς δεν μένει παραπονεμένος στον Φούρνο Αρτογνωσία στην Εθνικής Αντιστάσεως 80!

Βέβαια εγώ άλλο ήθελα να σας πω και κατέληξα πάλι να σας μιλάω για τις φετινές τους δημιουργίες. Μη με παρεξηγείτε, είναι από τον ενθουσιασμό μου!

Φέτος λοιπόν, για να επανέλθω τα αγαπημένα σας panettone σας περιμένουν σε μια υπέροχη συσκευασία δώρου, για να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερους τους φίλους και τους συγγενείς σας!

Καλές μας γιορτές!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις