ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στο Ρε Μινόρε το ξέρουν καλά, “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει”- Δείτε τα πιάτα τους!

Στο Ρε Μινόρε το ξέρουν καλά, “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει”- Δείτε τα πιάτα τους!

Newsroom

Κάθε χρονιά, είναι μια νέα χρόνια για το Ρε Μινόρε, που έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας και πλέον αποτελεί αναμφισβήτητα διαχρονική επιλογή διασκέδασης στην πόλη!

Ξέρουν ότι ο χώρος τους είναι ζεστός και όμορφος, ξέρουν πως η φιλοξενία που σας χαρίζουν είναι και αυτή ζεστή, έτσι λοιπόν κάθε χρόνο σηκώνουν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά μουσικά και μέσω της κουζίνας τους, δίνοντας σας πάντα αυτό ακριβώς που θέλετε και συνήθως ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας.

Το Ρε Μινόρε στην Αγία Παρασκευή, έκανε την πρώτη κίνηση ματ, με την συμφωνία που έκλεισε με τον μεγάλο, με τον υπερταλαντούχο Γιώργο Πάγκαλο, που τον απολαμβάνουμε κάθε Πέμπτη βράδυ. Η ιδιοκτησία δημιούργησε έναν μονόδρομο στην διασκέδαση και μας έδωσε μια επιλογή, που καλύτερη της, δε νομίζω ότι θα υπήρχε!

Η μουσική της ομάδα, γνώριμη από τα παλιά και δοκιμασμένη, με λίγες νέες αφίξεις, που ταίριαξαν απόλυτα στο σύνολο, χαρίζοντας μας την καλύτερη διασκέδαση που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε.

Όμως το Ρε Μινόρε δεν θέλει απλά το επιλέγεται, θέλει να το ερωτευέστε και ξέρει καλά πως ο έρωτας περνά από το στομάχι, όπως και ότι “νηστικό αρκούδι δεν χορεύει”!

Τι έκανε γι αυτό; Ένα πεντανόστιμο μενού, με επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα και κυρίως και τους πιο απαιτητικούς, με το κοντοσούβλι, χοιρινό ή κοτόπουλο, το αρνί, το κοκορέτσι και τα γαρδουμπάκια τους να είναι πρώτα στην λίστα των επιλογών σας!

Μπουκιά και συγχώριο θα έλεγα, αλλά στην περίπτωση του Ρε Μινόρε ισχύει το: Μπουκιά και μια στροφή…..στην πίστα βεβαίως βεβαίως!

Ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι, για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τόσο νόστιμες και τόσο διασκεδαστικές βραδιές!

Τηλέφωνο: 24210 60344

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις