ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ρε Μινόρε: Σταθερή αξία! Για 8η χρονιά, δεν πέφτει καρφίτσα!

Ρε Μινόρε: Σταθερή αξία! Για 8η χρονιά, δεν πέφτει καρφίτσα!

Newsroom

Θα λέγαμε πως έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όμως όχι, δεν είναι καθόλου θέμα τύχης, αλλά στρατηγικής, επαγγελματισμού και ηθικής!

Για 8η χρονιά το Ρε Μινόρε πρωταγωνιστεί και δεν πέφτει καρφίτσα τόσο της Παρασκευές και τα Σάββατα, όσο και τα μεσημέρια των Κυριακών.

Δεν κούρασε και δεν κουράστηκε, γιατί πάντα φροντίζει να ανανεώνει και να ανανεώνεται!

Δύναμη τους και έμπνευση τους εσείς, που θέλουν κάθε χρόνια να τους συναντάται σε μια πιο βελτιωμένη έκδοση τους σε όλα τα επίπεδα…

Ξέρετε πια ότι κάθε χρόνο θα έχουν κάτι καινούριο να σας δώσουν!

Ξέρετε πως εκεί θα σας υποδεχθούν σαν τους καλύτερους τους φίλους και έτσι θα σας εξυπηρετήσουν. Ξέρετε πως θα φάτε εκπληκτικά, αλλά κυρίως πως θα διασκεδάσετε με την καρδιά και την ψυχή σας…

Είναι μαγικό που αυτό το μαγαζί, εκεί στην Αγία Παρασκεή, καταφέρνει και κάνει ένα, όλον τον κόσμο. Μικροί και μεγάλοι μια παρέα. Είναι αυτό το μαγαζί που θα δεις τους γονείς, να διασκεδάζουν με τα παιδιά τους, που θα δεις τους φοιτητές με τους καθηγητές τους. Δεν έχει ηλικία και όμως με τις μουσικές τους μιλούν στις καρδιές όλων, μεγαλύτερων και μικρότερων!

Η ζεστασιά τους κάνει την μισή δουλειά, την άλλη μισή οι απίστευτα ταλαντούχοι μουσικοί τους!

Και κάπως έτσι….η πίστα δεν αδειάζει ποτέ, αδειάζουν μόνο τα μυαλά από σκοτούρες και οι καρδιές από πίκρες, δίνοντας την θέση τους στην χαρά, στα όνειρα και στην ελπίδα.

Μέχρι πότε;

Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθείς ξανά στο Ρε Μινόρε….

Τηλέφωνο: 2421 060344

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις