ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Karl Lagerfeld: Νέα είσοδος στη Nook!

Karl Lagerfeld: Νέα είσοδος στη Nook!

Newsroom

O Καρλ Λάγκερφελντ πέρασε από το τιμόνι των μεγαλύτερων brand της μόδας. Σχεδίασε τις σειρές ρούχων και ραπτικής της Chanel, συνεργάστηκε με τη Silvia Fendi, όπως και με τον γαλλικό οίκο μόδας Chloé.

Ο σχεδιαστής ίδρυσε τη δική του σειρά, Karl Lagerfeld, το 1984, λέγοντας στη Vogue : «Δεν ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να έχω το όνομά μου πάνω από ένα κατάστημα. Τώρα, θα το βάλουμε εκεί γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνουμε. και έφτιαξα αυτό το όνομα, γιατί να μην το χρησιμοποιήσω;» 

Ένας από τους πιο τολμηρούς σχεδιαστές της γενιάς του, που τολμούσε να κάνει την διαφορά, καταφέρνοντας όχι μόνο να αγαπηθούν τα κομμάτια του, αλλά να αποτελέσουν την μέγιστη επιρροή για όλο τον σχεδιαστικό κλάδο.

Με μια πολύ προσωπική και ιδιαίτερη ταυτότητα, που συνεχίζει να υπάρχει στα προϊόντα που φέρουν το όνομα του, κατατάσσεται στις σταθερές αξίες της μόδας, που οι γυναίκες αγαπούν να λατρεύουν!

Σε μια από τις σημαντικότερες boutique της πόλης μας, με την οποία συνεργάζονται σημαντικοί Έλληνες και όχι μόνο σχεδιαστές, στην αγαπημένη μας Nook, Σπυρίδη με Ερμού στον Βόλο, θα βρεις το αγαπημένο σου brand σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ!

Ευχαριστούμε Nook και αναμένουμε τις επόμενες μεγάλες σου εκπλήξεις!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις