ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξέσπασε ο επιχειρηματίας Α.Λιάγκος: Κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ!

Ξέσπασε ο επιχειρηματίας Α.Λιάγκος: Κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ!

Newsroom

Σχεδόν ένα χρόνο κλειστή η εστίαση, με ένα μικρό διάλειμμα και οι επιχειρηματίες είναι κυριολεκτικά και με το δίκιο τους στα “κάγκελα”!

Κανείς μας δεν μπορεί να καταλάβει σε βάθος, όλα όσα αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν όλο αυτό το διάστημα!

Πολλοί μάλιστα τους κρίνουν εύκολα από τον καναπέ του σπιτιού τους, από την ζεστασιά του σίγουρου μηνιαίου μισθού τους και όχι μόνο….

Όμως τα πράγματα είναι κάπως έτσι…έτσι όπως τα περιγράφει σε χθεσινό του ξέσπασμα ο επιχειρηματίας του Ρε Μινόρε, Απόστολος Λιάγκος!

Διαβάστε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

“Μάρτιο του 2020 μας κλείνεις!Μας επέτρεψες (τα χειμερινά καταστήματα) να ανοίξουμε από Οκτωβρίο….Την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου μας ξανά κλείνεις!!!Στην ουσία δουλέψαμε έναν μήνα!Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος!!!!Κοροϊδεύεις τον κόσμο ότι δίνεις στην εστίαση λεφτά!Είστε ψευτες και απατεώνες!Μας έχεις δώσει ένα 800αρι για Μάρτιο και Απρίλιο.Ένα 534 για Μάιο…Και από τότε μας ξανά έδωσες 2.000€ που όμως τα 1000 πρέπει να στα επιστρέψουμε!!!Μιλάς για μεγάλα ποσά .Μας Έκοψες το επίδομα Ανάσα. Προηγούνται τα ξενοδοχεία βλέπεις!Μας κόβεις πάλι την επιστρεπτεα!!!Σύνολο οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν πάρει ψίχουλα!!!!Και έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα;;;;;Έχετε το θράσος κάποιοι να τους υποστηρίζετε;;;;;;;Έχετε το θράσος να είστε Βουλευτές; Υπουργοί;;;;;Ακομα;;;;;;Και πότε θεωρειτε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κοροϊδεύετε τον κόσμο;;;;;Ποτε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε;;;;;Κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ!Και τότε δε θα σας βοηθήσει τίποτα!Ούτε θα βρείτε τρόπο να κρυφτείτε από την οργή του κόσμου!!!!”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις