ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μπρούσκο: Το νέο ρεμπετάδικο με σούβλες που ανοίγει στην πόλη μας!

Μπρούσκο: Το νέο ρεμπετάδικο με σούβλες που ανοίγει στην πόλη μας!

Newsroom

Έρχεται, έρχεται το Μπρούσκο για να μας χαρίσει υπέροχα, γευστικά, ζεστά και χαρούμενα βράδια!

Έχοντας φροντίσει από την κουζίνα, μέχρι την σάλα, αλλά και τους ανθρώπους που θα σας διασκεδάζουν με ζωντανή μουσική, να έχουν δημιουργήσει μια ομάδα από τους καλύτερους του είδους, είναι πεπεισμένοι πως θα καταφέρουν και αυτή την φορά να κερδίσουν την αγάπη σας!

Και τι εννοώ με το “και αυτή την φορά”;;;;;

Μα τα παιδιά που βρίσκονται πίσω από το Μπρούσκο, έχουν καταφέρει ήδη να κερδίσουν την αγάπη σας, αφού είναι ο Γιώργος και η Κατερίνα από το Κουτάκι της Δημητρούλας στην Άλλη Μεριά, που γνώρισε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία!!

Την ίδια συνταγή μεταφέρουν και στο νέο τους εγχείρημα, στον Άγιο Ονούφριο και στο Μπρούσκο, σ έναν χώρο πολύ μεγαλύτερο, ώστε να χωράτε όλοι!

Γι αυτό άλλωστε άνοιξαν και δεύτερο μαγαζί, γιατί λόγω των μέτρων στεναχωριόντουσαν που φτάνατε στο Κουτουκάκι και δεν υπήρχε χώρος για όλους σας…

Έτσι λοιπόν στο Μπρούσκο, όλοι οι καλοί θα χωράνε κατά την διάρκεια του Χειμώνα, ενώ από την Άνοιξη και μετά, θα συναντιόμαστε πάλι στην όμορφη αυλή του Κουτουκάκι της Δημητρούλας που μας χωρά όλους!!!!

Εγώ έχω μαγευτεί ήδη από το Μπρούσκο! Δοκίμασα τα πιάτα τους στις δοκιμές και έμεινα έκπληκτη τόσο από το στήσιμο, όσο και από τις γεύσεις, αλλά να σας πω και κάτι; Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτά τα παιδιά!!!!

Όσο για την μουσική; Τα πιο μεγάλα ονόματα της τοπικής μουσικής σκηνής, με αναγνώριση και εκτός της πόλης μας, θα δίνουν μαζί σας ραντεβού στο Μπρούσκο, στον Άγιο Ονούφριο, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και κάθε Κυριακή μεσημέρι!

Θα επανέλθω με αναλυτικότερο ρεπορτάζ….

Ανυπομονώ για τις 17 Δεκέμβρη που είναι η επίσημη έναρξη!

Να σας δίνω μια γεύση…αλλά δεν σας αφήνω να τα δείτε όλα 😉

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις