ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Με Θέα: Σε μια υπέροχη πλατεία, ο Χ.Μάστορας δίνει ρεσιτάλ γεύσης! (ΦΩΤΟ)

Με Θέα: Σε μια υπέροχη πλατεία, ο Χ.Μάστορας δίνει ρεσιτάλ γεύσης! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δεν πάει πολύς καιρός απ όταν το εστιατόριο ΜΕ ΘΕΑ, στο Άνω Κατηχώρι Πηλίου, εντάχθηκε στην εστιατορική σκηνή της πόλης μας, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό και ταυτόχρονα να λαμβάνει θερμές κριτικές και να ακούγονται παντού τα πιο κολακευτικά λόγια!

Ο πετυχημένος και ταλαντούχος σεφ του, ο Χρήστος Μάστορας, μαζί με τον Παντελή Καρανικολό, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ιδιαίτερο μενού, που εμπεριέχει δυνατές γεύσεις και φαντασία που περισσεύει!

Κρατώντας μαγικά τις ισορροπίες, ο σεφ καταφέρνει να βάλει στο πιάτο μας, παράδοση αλλά και σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής, δεμένες τόσο αρμονικά που πραγματικά υποκλείνεσαι στο αποτέλεσμα!

Στη πανέμορφη και καταπράσινη πλατεία τους, με θέα τον Παγασητικό, με εξυπηρέτηση υποδειγματική που παρόμοια δεν έχουμε συναντήσει στον Βόλο και τιμές ακαταμάχητες, θα γευτείς παραδοσιακές, αγαπημένες ελληνικές γεύσεις, πειραγμένες τόσο -όσο για να κάνουν την διαφορά, αλλά και τόσο-όσο για να αντέχεις τα σύγχρονα πειράγματα, σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν και τόσο!

Δεν υπάρχει περίπτωση, να πας για φαγητό στο ΜΕ ΘΕΑ και να μην μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από το φαγητό τους!

Αξίζει δε, να δοκιμάσεις και τα γλυκά τους!

ΜΕ ΘΕΑ….θα δεις αλλιώς το φαγητό και σίγουρα θα επιστρέψεις ξανά και ξανά!

Σίγουρα, θα το προτείνεις σε όλους τους φίλους και γνωστούς!

Δοκίμασε τους και θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις