ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μέσα στη φύση, δίπλα στο τζάκι, με θέα την Λίμνη Πλαστήρα- Αυτά ζεις στο Pandion!

Μέσα στη φύση, δίπλα στο τζάκι, με θέα την Λίμνη Πλαστήρα- Αυτά ζεις στο Pandion!

Newsroom

Mετά από σχετική έρευνα που έκανα σε πλατφόρμες, αλλά και μιλώντας με γνωστούς και συγγενείς που έχουν επισκεφθεί πολλές φορές την Λίμνη Πλαστήρα, αποφασίσαμε να πάμε και εμείς για μια μικρή απόδραση. Πολύ κοντά στον Βόλο, αλλά ταυτόχρονα τόσαο μαγικά, τόσο παραδεισένια, που μοιάζει εντελώς μακριά….

Αν σκέφτεσαι και εσύ να πας κάπου για ένα 2ημερο ή 3ημερο για να ξεφύγεις, νομίζω ότι είναι η κατάλληλη επιλογή αυτή! Μέσα στη φύση και με τόσα πράγματα να κάνεις….

Κλείσαμε στο Pandion γιατί οι δικοί μου άνθρωποι, αν και περίεργοι, του έδωσαν την μεγαλύτερη βαθμολογία. Ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα από την τοποθεσία του. Κυριολεκτικά πάνω στη λίμνη. Να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι και να βλέπεις την λίμνη….αυτό είναι χαλάρωση! Με βαθμολογία που αγγίζει το 20 και εκατοντάδες σχόλια για την άριστη φιλοξενία, τον χώρο, το σημείο, την καθαριότητα και γενικά τις υποδομές, έκλεισα χωρίς καν να το σκεφτώ!

Μοιράζομαι μαζί σου περισσότερες και ειδικότερες πληροφορίες, όπως και φωτογραφίες.

Το Pandion Luxury Boutique Hotel & Suites with Spa περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και διαθέτει παραδοσιακά καταλύματα με πανοραμική θέα στη Λίμνη Πλαστήρα και τη γύρω περιοχή. Αυτό το πετρόκτιστο ξενοδοχείο με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική βρίσκεται στο χωριό Νεοχώρι και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι κομψά επιπλωμένα με στοιχεία που συνδυάζουν παραδοσιακές και μοντέρνες επιρροές. Περιλαμβάνουν τζάκι, τηλεόραση, ηλεκτρικό βραστήρα και μίνι μπαρ, ενώ διαθέτουν μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στη λίμνη. Τα μπάνια είναι εφοδιασμένα με μπουρνούζι και παντόφλες για το ντους. Το Pandion Luxury Boutique Hotel & Suites with Spa περιλαμβάνει μπαρ, σαλόνι και αίθουσα πρωινού. Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό με σπιτικές πίτες και γλυκίσματα στο δωμάτιο. Το κατάλυμα βρίσκεται πάνω από τη Λίμνη Πλαστήρα, σε απόσταση 30χλμ. από την πόλη της Καρδίτσας. Η γύρω περιοχή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κανό, ορεινή ποδηλασία και πεζοπορία. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν παρέχει πληροφορίες για την περιοχή.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Τηλέφωνο: 2441 093440

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις