ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κάτι πολύ καλό παίζει στο NAOS για να φτάνει ο κόσμος μέχρι έξω! (ΦΩΤΟ)

Κάτι πολύ καλό παίζει στο NAOS για να φτάνει ο κόσμος μέχρι έξω! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Το Naos στην μαρίνα του Τελωνείου του Βόλου, το πρωτοσυνάντησα, όπως όλοι μας, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με κέρδισε αμέσως. Η θέα του μαγική και η αύρα του ζεστή και φιλόξενη.

Πέρασα πολλά βράδια με ποτό και μπύρα στον όμορφο εξωτερικό τους χώρο, βλέποντας τις βάρκες και τα φώτα της πόλης που απλωνόταν μπροστά μας, πιο όμορφη από κάθε άλλη στιγμή της ημέρας.

Όμως και τώρα που το σκηνικό άλλαξε, είναι πολλά τα πρωινά και τα απογεύματα, ειδικά εκείνη την ώρα που δύει ο ήλιος, που επιλέγω το Νaos για μια ζεστή σοκολάτα, τσαγάκι ή έναν cappucino με μία ζαχαρίνη!

Κάθομαι συνήθως μπροστά στα παράθυρα και χαζεύω τα παιχνίδια των χρωμάτων στον ουρανό, τον ήλιο να πέφτει στην θάλασσα, τους περαστικούς κατά μήκος της παραλίας…

Η θάλασσα με ηρεμεί πολύ και είναι και το Νaos που έχει αυτή την ήρεμη, χαλαρή, οικεία και φιλική αύρα. Νιώθω πως εκεί αφήνω όλο το βάρος που σήκωσα όλη την υπόλοιπη μέρα.

Βέβαια δεν σας κρύβω ότι πλεόν κάνω και τα πρωινά ραντεβού μου εκεί, αφού η περιποιήση τους με σκλαβώνει. Παραγγέλνεις τον καφέ ή τον χυμό σου και σε ρωτάν αν θέλεις ένα τοστάκι μαζί για να πάρεις δυνάμεις…

Πως να μη σκλαβωθείς από το ενδιαφέρον; Αυτή είναι φιλοξενία, αυτό είναι ο σεβασμός στον πελάτη. Ο δικός τους τρόπος να σου δείξουν την εκτίμηση τους για το τι είναι η επιλογή σου!

Έχουν βαλθεί να κάνουν την διαφορά και αυτό φαίνεται στην μεγάλη επιτυχία που ζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, που ενέταξαν στον χώρο τους ένα αληθινό, ένα ανθρώπινο και φυσικά ταλαντούχο σχήμα, που μόλις σε λίγες εβδομάδες κατάφερε να κερδίσει τόσο πολύ τον κόσμο με την διασκέδαση που του χαρίζει, που ο μεγάλος εκ των πραγμάτων εσωτερικός τους χώρος, είναι λίγος για να χωρέσει την αγάπη σας!

Χθες βράδυ ο κόσμος καθόταν ακόμα και έξω από το μαγαζί, με μηδενική οπτική επαφή με τους μουσικούς και όμως, δεν επέλεξε να πάει κάπου άλλου όταν έφτασε και δεν βρήκε τραπέζι. Επέλεξε να μείνει εκεί. Να μείνει στο Naos!!!!!

Και αν αυτό μέσα Νοεμβρίου, δεν είναι επιτυχία, τότε τι είναι;

Μάλιστα, η ιδιοκτησία, έχοντας πάντα ανοιχτά αφτιά και μάτια, προνοεί για όλους εσάς και άμεσα, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα, θα κλείσει τον εξωτερικό χώρο, ενώ σκοπεύει να κάνει και αισθητικές παρεμβάσεις, ώστε να σας καλωσορίζει στην καλύτερη εκδοχή του!

Naos….μια ιστορία που ξεκίνησε να γράφεται!

Τηλέφωνο: 698 863 5110

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις