ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιτέλους επιστρέφουν στην κουζίνα ξανά…

Επιτέλους επιστρέφουν στην κουζίνα ξανά…

Newsroom

Ανήσυχοι επαγγελματίες, δεν σταματούν ποτέ να εξελίσσονται και να σηκώνουν τον πήχη.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το αγαπημένο μας δίδυμο από το Κάπως Άλλιως στα Άνω Λεχώνια, έκλεισε λίγες μέρες μετά την σεζόν το καλοκαιριού, προκειμένου να γεμίσει μπαταρίες, να σκεφτεί, να πειραματιστεί, να πειράξει το μενού, να προσθέσει και να αφαιρέσει και φυσικά να βάλουν νέες πινελιές στον πανέμορφο, οικείο και άνετο χώρο τους.

Το Κάπως Άλλιως, βραβευμένο πια εστιατόριο, κάθε χρόνο καταφέρνει να αγαπιέται ακόμα πιο πολύ και να επιλέγεται απ όλο και περισσότερο κόσμο, που αρκεί μια δοκιμή για να τους πείσει, να γίνει το αγαπημένο τους εστιατόριο.

Βαθιά νόστιμα πιάτα, μαγειρευτά και ψητά της ώρας, με εξαιρετικά κρασιά και φιλική εξυπηρέτηση και τιμές, σας περιμένουν ξανά από αυτή την Παρασκευή 6 Οκτώβρη για μοναδικά γευστικά ταξίδια, χωρίς επιστροφή!

Παίρνουν 10 από τους κριτές, παίρνουν 10 απ όλους εσάς στις κριτικές σας και παίρνουν 20 από εμάς, που τους ξέρουμε πολλά χρόνια και θαυμάζουμε την απίστευτη εξέλιξη τους, την καθαριότητα τους, την ποιότητα τους και τον σεβασμό τους σε όλους εμάς και σε αυτό που κάνουν.

Καλή σεζόν Νίκο και Βιργινία!

Τηλέφωνο: 2428 301325

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις