ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκεί θα πιείς ζεστή σοκολάτα μισό λίτρο(!) σε μαγικές κούπες και 5 γεύσεις!

Εκεί θα πιείς ζεστή σοκολάτα μισό λίτρο(!) σε μαγικές κούπες και 5 γεύσεις!

Newsroom

Το αγαπώ αυτό το καφέ. Αγαπώ το Antika. Δίνω μαζί του ραντεβού, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα, που η αγορά είναι κλειστή και εγώ δεν δουλεύω!

Φτάνω εκεί με τα κορίτσια, κυρίως για ζεστή σοκολάτα! Έχουν την πιο νόστιμη σοκολάτα, είναι οι πιο γενναιόδωροι , αφού αυτή φτάνει το μισό λίτρο και μας την σερβίρουν στις πιο όμορφες κούπες!

Μαλώνουμε και μεταξύ μας όταν φτάνουν οι σοκολάτες, για το ποια από εμάς, θα πάρει ποιά κούπα!

Ευτυχώς με 5 γεύσεις στο κατάλογο, παίρνουμε όλες μια διαφορετική ζεστή σοκολάτα και έτσι….δεν μαλώνουμε πια για τις κούπες!!! (λευκή, buenno, bitter, viennois, espresso)

Όμορφος χώρος, στιλάτος. Βέβαια εμείς τις περισσότερες φορές καθόμαστε στον εξωτερικό χώρο, καπνίζοντες βλέπετε οι περισσότερες από εμάς, αλλά καθόλου δεν μας χαλάει, αφού το Antika στην Αντωνοπούλου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, έχει τον πιο ζεστό εξωτερικό χώρο της πόλης!

Ποτέ μας δεν κρυώσαμε!!!! Α και αν δεν θέλεις σοκολάτα, αλλά ούτε και καφέ, επέλεξε βότανα, που θα βρεις πολλά στον κατάλογο και ξέρεις πόσο καλό μας κάνουν ή ένα από τα δεκάδες τσαγάκια τους που επίσης, θα ξετρελαθείς με τον τρόπο που θα στο σερβίρουν!

Έξτρα έκπληξη, τα πεντανόστιμα, αφράτα, πλούσια σε σοκολάτα κρουασάν τους!!!!!

Αν ψάχνεις έναν χώρο φιλόξενο, ζεστό, όμορφο, που θα σε περιποιηθούν και θα περάσεις όμορφα, τότε το Antika, πρέπει να είναι επιλογή σου!

ΥΓ. Ζήτησα μερικές από τις δικές μου αγαπημένες κούπες για να σας τις δείξω:

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις