ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αχινός: Από τα βαρκάκια στο λιμάνι, κατευθείαν στο τραπέζι σας!

Αχινός: Από τα βαρκάκια στο λιμάνι, κατευθείαν στο τραπέζι σας!

Newsroom

Δεν είναι κάτι που ακούσαμε. Δεν είναι κάτι που διαβάσαμε. Είναι κάτι που είδαμε και βλέπουμε καθημερινά. Ουκ ολίγες φορές κατά το πρωινό μας περπάτημα στην παραλία του Βόλου, έχουμε συναντήσει τους ιθύνοντες του Αχινού, στα βαρκάκια για φρέσκα ψάρια!

Ο Αχινός, κοσμεί το Βολονάκι και την Κονταράτου, προσθέτοντας στο μεγαλείο της πιο γνωστής πιάτσας της πόλης.

Εννοείται ότι επιλέγω Αχινό, πως αλλιώς, όταν η ίδια έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας των πρώτων υλών τους….;;;

Είναι από τα λίγα τσιπουράδικα της πόλης, που αξίζει να παραγγείλεις και έξτρα μεζέδες. Είναι από τις λίγες φορές και τα ελάχιστα μαγαζιά που πηγαίνω και ζητάω και το μενού!

Πάντα παραγγέλνω κάτι από τα ριζότα τους και ειδικά τα μεσημέρια, παραγγέλνω φρέσκο ψαράκι, σπαρταριστό….από αυτά που είδα να αγοράζουν κατά την πρωινή μου βόλτα!

Για εσάς που αγαπάτε να απολαμβάνετε το τσιπουράκι σας πέρα για πέρα παραδοσιακά, μόνο μαζί με τον μεζέ, να ξέρετε ότι οι αλοιφές τους θα σας συνεπάρουν και ότι ελάχιστοι τηγανισμένοι μεζέδες θα φτάσουν στο τραπέζι σας!

….αλλά και αυτοί, θα είναι φρεσκότατοι και πεντανόστιμοι!

Αχινός λοιπόν, στην Κονταράτου, μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Ογλ!

Αχινός, γιατί θέλω να ξέρω τι τρώω.γιατί όταν τρώω θέλω να τρώω τα καλύτερα. Γιατί αγαπώ τα τσίπουρα ως Βολιώτισσα, αλλά πάνω απ όλα σέβομαι τον ουρανίσκο μου και το στομάχι μου…. γιατί αγαπώ την γεύση!

Στην υγεία σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις