ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Από τα τσπουράδικα του Βόλου, σε εστιατόριο της Γερμανίας! (ΦΩΤΟ)

Από τα τσπουράδικα του Βόλου, σε εστιατόριο της Γερμανίας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι ο Χρήστος Γιαννόπουλος και είναι πολύ πιθανό να σου θυμίζει κάτι, αφού για πολλά χρόνια δούλευε σε μερικά από τα πιο γνωστά και πετυχημένα τσιπουράδικα της πόλης μας, όπως στον Παπαδή, στον Μπόκο, στο Ouzotherapy και όχι μόνο….

Τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται στην Γερμανία και δουλεύει από την πρώτη μέρα που έφτασε εκεί, μέχρι σήμερα στο ίδιο μαγαζί, με Έλληνα ιδιοκτήτη, το Alt Hall που βρίσκεται κοντά στην Stuttgart.

Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Βασιλείου, είναι από αυτούς τους επιχειρηματίες που επενδύουν στους ανθρώπους και την εκπαίδευση τους, δίνοντας ευκαιρίες και χρόνο στον καθένα να τους να εξελιχθεί.

Ο Χρήστος όταν έφτασε εκεί δεν γνώρισε την γλώσσα, γι αυτό και δούλευε μέσα στην κουζίνα. Ο Γιώργος Βασιλείου του έδωσε χρόνο να προσαρμοστεί για να βγει στην σάλα και να ξεκινήσει το σέρβις που τόσο αγαπούσε και αγαπάει!

Δύο χρόνια μετά ο Γιώργος βγήκε στην σάλα και κάνει αυτό που απολαμβάνει περισσότερο. Έρχεται σε επικοινωνία με τον κόσμο και δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να τους εξυπηρετήσει!

Με υπομονή, πείσμα και εργατικότητα τα κατάφερε και αποτελεί έναν από τους καλύτερους όπως μαθαίνουμε σερβιτόρους όλης της πιάτσας της συγκεκριμένης περιοχής!

Για όσους λοιπόν μένετε στην Γερμανία ή θα ταξιδέψετε σύντομα εκεί…ξέρετε που πρέπει να βρεθείτε για ελληνικές γεύσεις και ειδικά για εξαιρετικές μπριζόλες!

Καλή επιτυχία σε κάθε σου βήμα Χρήστο!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις