ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έχεις παιδιά; Εκεί θα περάσετε καλά και εσείς και αυτά! (ΦΩΤΟ)

Έχεις παιδιά; Εκεί θα περάσετε καλά και εσείς και αυτά! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Έχεις οικογένεια; Ξέρω τότε ότι ψάχνεις επιλογές και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, θέλοντας να περάσεις καλά και εσύ και τα παιδιά σου!

Σου έχω λοιπόν μια σούπερ εκπαιδευτική και ψυχαγωγική πρόταση, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το κέντρο του Βόλου.

Θα πας στις Λίμνες Ζερέλια στον Αλμυρό.

Υπάρχουν πινακίδες, αλλά και το gps θα σε οδηγήσει εκεί πανεύκολα. Θα βρεις άνετα πάρκινγκ και η μαγεία….της εξερεύνησης θα ξεκινήσει!

Οι λίμνες δημιουργήθηκαν από μετεωρίτες και νομίζω πως τόσο εσύ, όσο και τα παιδιά σου θα ενθουσιαστείς από την απίστευτη θέα που θα σου χαρίσουν!
Μη ξεχάσεις να φωτογραφηθείτε στα άλογα για να μη ξεχάσετε την στιγμή!

Εκεί υπάρχουν και όλες οι πληροφορίες για να μαθεις και εσύ και τα παιδιά σου την ιστορία των λιμνών, ενώ υπάρχει εκτός από παιδική χαρά που τηρεί όλα τα μέτρα ασφαλείας για τα μικρά παιδιά, εξωτερικός και εσωτερικός χώρος για να πιείτε εσείς οι μεγάλοι τον καφέ ή τον ποτό σας με μαγική θέα.

Όσο για τα μεγάλα σου παιδιά, υπάρχει ειδική κινηματογραφική αίθουσα όπου μπορούν να δουν ταινίες και ντοκιμαντέρ όσο εσύ χαλαρώνεις!

Στη θέση σου θα πήγαινα απόγευμα Σαββάτου, καθώς το βράδυ στον εσωτερικό χώρο λειτουργεί και κουτούκι με ζωντανή λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.

Πήγαινε νωρίς απόλαυσε τις λίμνες, πιες καφέ ή ποτάκι, άσε τα παιδιά να παίξουν και αργότερα όταν πέσει η νύχτα, πήγαινε στον χώρο που το γλέντι ξεκινά για φαγητό και ένα ποτηράκι κρασί με ωραία μουσικούλα!!!

Θα εντυπωσιαστείς από το Golden Lake, στις Λίμνες Ζερέλια. Τόσο από την αισθητική του κτηρίου, όσο και από τις πολλές δυνατότητες διασκέδασης που σου χαρίζει!

Τηλέφωνο: 697 4510610

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις