ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Storage Kids: Κατάφερε το πιο πετυχημένο event της Λευκής Νύχτας! (ΦΩΤΟ)

Storage Kids: Κατάφερε το πιο πετυχημένο event της Λευκής Νύχτας! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι γεγονός πως το πιο πετυχημένο event της Λευκής Νύχτας, έλαβε χώρα στο Storage Kids, στην Γκλαβάνη 29 στον Βόλο!

Την ίδια ώρα που ακυρώνονταν εκδηλώσεις ή καθυστερούσαν να ξεκινήσουν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης, εκατοντάδες Βολιώτες μαζί με τα παιδιά τους, αψηφώντας την βροχή είχαν κλείσει την Γκλαβάνη και βούλιαζαν κυριολεκτικά το εσωτερικό του καταστήματος.

Ήταν ξεκάθαρο, αφού η κίνηση ξεκίνησε ουσιαστικά μετά τις 22:00 στα υπόλοιπα σημεία της πόλης (ο κόσμος βγήκε μετά την βροχή), ότι το Storage Kids, ήταν επιλογή και ο λόγος για εκατοντάδες Βολιώτες να στηρίξουν τον θεσμό της Λευκής Νύχτας, αφού πριν τις 20:00 είχαν ήδη κατακλείσει τόσο το εσωτερικό του καταστήματος, όσο και τον εξωτερικό χώρο.

Σε αυτό το σημείο βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί ότι το Storage Kids και η Φανή Βούλγαρη, είχαν οργανώσει ένα ολοκληρωμένο event που χάριζε χαρά, διασκέδαση, παιχνίδια και πολλές γευστικές απολαύσεις ταυτόχρονα!

Ο επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς, ήταν ο καλύτερος Έλληνας Pastry Chef, ο Δημήτρης Χρονόπουλος, ο οποίος έφτιαξε μαζί με τα παιδιά γευστικές και θρεπτικές μπάρες, ενώ χάρισε στις μανούλες τους, υγιεινές και νόστιμες συνταγές του.

Με την ταπεινότητά που τον χαρακτηρίζει, με την γνωστή γλυκύτητα και ευγένεια με την οποία κινείται και φέρεται, κατάφερε να κερδίσει τον θαυμασμό τόσο των μαμαδών, όσο και των παιδιών, αφού…ήταν ακαταμάχητος!

Το σπουδαίο Έλληνα chef πλαισίωσαν με αξιοπρέπεια και αναμφισβήτητη επιτυχία, ο Pastry Chef Βασίλης Κόκοβας, που είχε δημιουργήσει τα γλυκά της βραδιάς, για τα οποία 3 μέρες μετά και όλη η πόλη ακόμα μιλάει γι αυτά!

Ο Βασίλης Κόκοβας είναι ο μακράν ο καλύτερος Βολιώτης ζαχαροπλάστης και για εμένα, από τα καλύτερα χέρια στην χώρα μας!

Επίσης, δίπλα στον Chef και σύμμαχος της επιτυχίας της βραδιάς, ήταν ο Φούρνος Αρτογνωσία και ο Κώστας Γεωργακόπουλος, που έφτασε στην Γκλαβάνη με τα γνωστά ποδήλατά της επιχείρησής του και το υπέροχο, αγνό και πάντα φρέσκο παγωτό του, που το απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι, ζητώντας και 2ρη και 3τη μπαλίτσα!

Δεν θα μπορούσε από μια βραδιά τόσο σημαντική και από ένα event ταυτισμένο με την γεύση, την απόλαυση, αλλά ταυτόχρονα την υγιεινή διατροφή να λείπει το “διαμαντάκι” της πόλης μας, το Καρποις, που πάντα μας προσφέρει τον καλύτερο, τον πιο φρέσκο και γευστικό ξηρό καρπό της πόλης, αλλά γενικότερα και τις πιο γλυκές λιχουδιές της πόλης….ξέρετε για τις πραλίνες του μιλώ, που δεν υπάρχει Βολιώτης που να μην έχει εθιστεί σε αυτές!

Ταυτόχρονα η ομάδα της “Θεατρίνης” ανέλαβε με facepainting και παιχνίδια με σαπουνόφουσκες να διασκεδάζει τα παιδιά, χαρίζοντας τους ατέλειωτα χαμόγελα!

Όσο για την Φανούλα και το Storage Kids; Για ακόμα μια φορά, βοήθησε τις μανούλες να κάνουν τις καλύτερες επιλογές για τα παιδάκια τους και γέμισε τις ντουλάπες τους με ελληνικά, βαμβακερά και ευκολοφόρετα ρουχάκια…

Κοινώς: ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΜΕ κυρίες και κύριοι….

Γιατί όταν δίνεις…..θα πάρεις και πίσω!

Και εύχομαι όλο αυτό που έστησε το Storage Kids, να γίνει η αφορμή να δούμε και άλλα όμορφα και καλοστημένα event στην πόλη μας, που θα τονώσουν τα ταμεία των εμπόρων, αλλά κυρίως θα μοιράσουν αγάπη και χαμόγελα!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις