ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ξένες Γλώσσες Λόγος: Δεν είναι ακόμα ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών, είναι σχολείο!

Ξένες Γλώσσες Λόγος: Δεν είναι ακόμα ένα φροντιστήριο ξένων γλωσσών, είναι σχολείο!

Κατερίνα Μπακρατσά

Αν αναζητούσατε ένα φροντιστήριο αγγλικών για τα παιδιά σας με ποια κριτήρια θα το επιλέγατε;

Στο «Λόγο» αναφέρονται σε σχολεία με την ουσιαστική έννοια του όρου. Είναι χώροι μάθησης, σεβασμού στην προσωπικότητα των μαθητών, αλλά και με πολύ μεράκι για εκπαιδευτικό έργο από τη μεριά του έμπειρου, καταρτισμένου προσωπικού του. Με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουν και με πολλή αγάπη για τα παιδιά, τα σχολεία «Λόγος» υπόσχονται 100% επιτυχία στη λήψη των πτυχίων Cambridge και Michigan.

Ο δρόμος για την επιτυχία περνάει μέσα από τη γνώση“. Αυτό είναι το μότο που χρησιμοποιούν και πορεύονται 31 χρόνια τώρα στα σχολεία τους. “Η γνώση είναι αποτέλεσμα μεθοδικής δουλειάς, όσο κατακτάς τη γνώση, τόσο περισσότερο δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για επιτυχία”, υπογραμμίζει η ιδρύτρια των φροντιστηρίων «ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΟΓΟΣ»,
Κ. Γεωργία Πεχλιβάνογλου.

Για τη χρονιά 2021-2022, οι επιτυχόντες στα πτυχία Cambridge, Michigan και ESB ανήλθαν στους 131.

Τα σχολεία Λόγος παρέχουν δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία, με προγράμματα υπολογιστών, στις ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες τους.
Μέσω αυτής της μεθόδου, οι μαθητές εξοικειώνονται με τη σωστή χρήση των υπολογιστών, κάνουν ασκήσεις πάνω στο αντικείμενο που πραγματεύονται και αντιλαμβάνονται πως ο υπολογιστής δεν είναι απλά για παιχνίδι και υπεκφυγή των υποχρεώσεων τους, αλλά ένα χρήσιμο εργαλείο, που τους βοηθάει στην εργασία τους.

Αναλαμβάνουν τμήματα ενηλίκων και φοιτητών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να πάρουν πτυχίο Proficiency σε 8 μήνες!

Για τέταρτη χρονιά θα λειτουργήσει το Κέντρο Μελέτης Ελληνικών, που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Σε καθημερινή βάση, τα παιδιά σας προετοιμάζονται για τα μαθήματα τους και καταφέρνουν με επιτυχία να ανταποκρίνονται στις μεγάλες απαιτήσεις του σχολείου των Ελληνικών. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί, πως το Κέντρο Μελέτης υλοποιήθηκε, έπειτα από αίτηση των ίδιων των μαθητών, καθώς ένιωθαν άνετα στο χώρο και εμπιστεύονταν τη δουλειά των καθηγητών τους. Πόσο σημαντικό είναι τα παιδάκια σας να νιώθουν άνετα σε ένα χώρο και με τους ανθρώπους τους οποίους εσείς οι ίδιοι εμπιστευτήκατε!

Το ταξίδι για τη γνώση, συνεχίζουν με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό τα παιδιά τη Κ. Πεχλιβάνογλου, Ματίνα Ανδρεάτου και Νικόλας Ανδρεάτος.

Τα σχολεία «ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΟΓΟΣ» θα τα βρείτε στην οδό 28ης Οκτωβρίου 4 και Θουκιδίδου στο Βόλο και στην οδό Ελ. Βενιζέλου 47 στη Νέα Ιωνία.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 16/9

Επικοινωνία
242 10 80864, Νέα Ιωνία/ 242 10 37066, Βόλος / [email protected]
agglikalogos.gr
Ξένες Γλώσσες Λόγος | Facebook
Ξένες Γλώσσες Λόγος (@agglikalogos)

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις