ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αποχαιρετούμε τον πιο cult ορισμό του διεφθαρμένου απατεώνα πολιτικού

Αποχαιρετούμε τον πιο cult ορισμό του διεφθαρμένου απατεώνα πολιτικού

Newsroom

Άρθρο της Μαρία Καραγιάννη Αν. Υπεύθυνη Γυναίκειων Θεμάτων και Ισότητας των Φυλών ΟΝΝΕΔΜέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ 

Λίγες ώρες μόνο μείνανε πριν αποχαιρετήσουμε τον πιο cult ορισμό του διεφθαρμένου απατεώνα πολιτικού.

Εξαπάτησε αμέτρητες φορές επί τέσσερα χρόνια τον Ελληνικό λαό.Έστησε ένα εθνοδιχαστικό δημοψήφισμα και έκλεισε τις τράπεζες δημιουργώντας χάος σε όλη την Ελλάδα.Χειροκρότησε δολοφόνους και τρομοκράτες .Ξεπούλησε τη Μακεδονία υπό τους ήχους του “Happy birthday” αποκαλώντας την πλειοψηφία της Ελλάδα φασιστές.

Για κερασάκι στην τούρτα χτύπησε ανελέητα τους πολίτες για να χρηματοδοτήσει τα εκλογικά του δώρα ,μήπως και γλιτώσει την καρέκλα του.Αδιαμφισβήτητα θα μείνει για πάντα στις συνειδήσεις μας ως ο άνθρωπος που χασκογελάει με το θάνατο και είναι εξπέρ στην κωλοτούμπα. 
Από το “δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ” και τα ηρωικά ” θα βάλω υποθήκη το μοναδικό μου ακίνητο για το κόμμα”, στα “νάτος νάτος ο Τσίπρας ο σκαφάτος”.

Ας το παραδεχτούμε. Σε ένα πράγμα παρέμεινε σταθερός. 
Παρέμεινε βαθιά λαϊκιστής και διχαστικός μέχρι το τέλος. “…τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” 
“σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν””Η Ελλάδα των πολλών” , ποτέ η Ελλάδα όλων…”να προσέχουν οι πολίτες τι ψηφίζουν” 
και άλλες ανούσιες ρητορικές κορώνες μας χόρτασε ο καλύτερος φίλος της πόλωσης ο Αλέξης Τσίπρας.

Της λατρεμένης του πόλωσης.Του καλύτερου εργαλείου στο εμπόριο φόβου. Το πρώτο καταφύγιο των τυχοδιωκτών όπως ο Πρωθυπουργός μας. Το καταφύγιο αυτών που βελάζουν με τα πρόβατα και συναγελάζονται με τους λύκους.Πριν μας αποχαιρετήσει οι χιλιάδες φίλοι του τον συμβούλεψαν διάφορα και του έταξαν ότι “το παιχνίδι γυρνάει”.

Οι φίλοι όμως στο διορισμό φαίνονται Αλέξη. Άραγε τώρα θα σου μείνουν πολλοί φίλοι-συμβουλάτορες; Ένας ένας οι αυλοκόλακες φεύγουν Αλέξη και η φούσκα ΣΥΡΙΖΑ οδεύει στην διάλυση με την ίδια ιλιγγιώδη ταχύτητα που αναδείχτηκε.Άραγε Αλέξη σου έχει μείνει καθόλου αριστερό ηθικό πλεονέκτημα να τους κρατήσεις ενωμένους ή θα γελάει μαζί σου και η κόρη του Γεννηματά;Κλείνοντας να σε “ευχαριστήσω” για το τελευταίο δωράκι που μας έκανες απελευθερώνοντας βιαστές, δολοφόνους, απατεώνες και τρομοκράτες λίγο πριν αφήσεις την αγαπημένη σου καρέκλα στου Μαξίμου.Γιατί θα σε κλείσω Αλέξη.

Ήρθε το τέλος της σχέσης σου με κάθε υγιές κομμάτι της κοινωνίας, που πειραματίστηκε και σου επέτρεψε να κυριαρχήσεις πολιτικά τα τελευταία χρόνια και υπόμεινε σχεδόν τα πάντα.

Μετά από 4 χρόνια απαξίωσης, στασιμότητας, μιζέριας και μεγαλεπίβολων ψεμμάτων έρχεται η ήττα του δήθεν αριστερού ηθικού πλεονεκτήματος Αλέξη.Μια ήττα πολιτική, ιδεολογική μα κυρίως ηθική.

Μετά τις Συμπληγάδες Πέτρες του ΣΥΡΙΖΑ ο Ελληνικός λαός να είσαι σίγουρος ότι ανέπτυξε την κριτική του ικανότητα και τώρα ξέρει.Την 7η Ιουλίου θα τις αφήσει μια για πάντα πίσω του. Όμως η καχυποψία, ο φόβος και η δυσπιστία έχουν μείνει. Το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τρομερά δύσκολο.Δεν είναι απλά ένας πρωθυπουργός που θα αναλάβει μια χώρα μετά βαΐων και κλάδων, αλλά ένας ηγέτης με τεράστιο βάρος και ευθύνη για το μέλλον του τόπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την 8η Ιουλίου το πρωί θα κληθεί αρχικά να επαναφέρει την προσδοκία, και είναι μεγάλο πράγμα η προσδοκία για έναν λαό που πρόσφατα ταπεινώθηκε. 

Την 8η Ιουλίου κιόλας θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια και να αρχίσει τη δουλειά μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες. Θα πρέπει να εργαστεί σκληρά για την φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε!.Την Κυριακή της 7ης Ιουλίου θα έχουμε νικητή Αλέξη. 

Χωρίς μολότοφ, χωρίς εκβιασμούς, fake news και ψέμματα, μονάχα με τη δύναμη της ψήφου.Νικητής θα είναι η μεσαία τάξη. Αυτή που δεν ανέχθηκε ποτέ την αλητεία.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις