ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μοναδικό party από την Delousil με ΔΩΡΕΑΝ περιποίηση για όλες σας!

Μοναδικό party από την Delousil με ΔΩΡΕΑΝ περιποίηση για όλες σας!

Newsroom

Κορίτσια μου η Delousil αγαπά τις γυναίκες, γι αυτό και συνεχώς μας παρέχει τα καλύτερα προϊόντα για υγιή, λαμπερό και βελούδινο δέρμα!!

Προσωπικά πίνω αλόη, κουρκουμά με αλόη και κολλαγόνο και υαλουρονικό της Delousil αλλά καθημερινά βάζω το λαδάκι της και την κρέμα της!

Τ αποτελέσματα;

Φάνηκαν άμεσα!

Η αγαπημένη μου λοιπόν εταιρεία και η αγαπημένη εταιρεία χιλιάδων γυναικών ανά την Ελλάδα σε συνεργασία με το πρώτο Φαρμακείο σε πωλήσεις των προϊόντων της σε ολόκληρη στη Θεσσαλία , το πέτρινο Φαρμακείο στην Αναλήψεως 317 στον Βόλο, στήνουν ένα μεγάλο 4ημερο party γεμάτο ομορφιά, λάμψη και εκπλήξεις!

Από τις 17 έως και τις 20 Δεκέμβρη σας περιμένουν τόσο τα πρωινά, όσο και τα απογεύματα, με κεράσματα, δωράκια, σούπερ προσφορές και φυσικά έτοιμοι να σας περιποιηθούν για να γνωρίσετε τα προϊόντα τους, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Γιατί η Delousil, θέλει να το ζήσεις, θέλει να δεις το αποτέλεσμα της πάνω σου…γιατί δεν φοβάται να κριθεί και να συγκριθεί!

Μάλιστα οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί, η Σοφία και ο Γιάννης από το Φαρμακείο-κόσμημα της πόλης μας, έστειλα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και κάθε απόγευμα θα είναι και αυτός μαζί μας, ώστε τα παιδάκια μας να περνούν όμορφα, όσο εμείς γινόμαστε πιο όμορφες!

Εγώ θα είμαι εκεί, χωρίς παιδιά για να το ευχαριστηθώ περισσότερο ;)!

Θα σε περιμένω με κέφι και χαρά….γιατί η ομορφιά, είναι χαρά!

Φώτο: Α.Ζαφειρίδης

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις