ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα Δίδυμα με ιστορία από το 1968 και τις γνωστές ουρές, ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!

Τα Δίδυμα με ιστορία από το 1968 και τις γνωστές ουρές, ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ!

Newsroom

Η σχέση μου με τους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία είναι γνωστή. Αγαπώ τον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και έχω περάσει ατέλειωτες ώρες μέσα σε εργαστήρια, βλέποντας, δοκιμάζοντας και ακούγοντας ιστορίες.

Στο μυαλό μου, “ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ” Απόστολος και Σπύρος Μπαρμπάκος, στην οδό Κουντουριώτου 83, που άνοιξαν το 1968, είχαν πάρει μυθικές διαστάσεις.

Παλιοί αρτοποιοί μου έλεγαν, ότι δεν ξέρω τι σημαίνει προζυμένιο ψωμί και χωριάτικο, αφού δεν έζησα τις εποχές εκείνες για να τους δοκιμάσω.

Είχα ακούσεις τόσες νόστιμες ιστορίες και τόσο πετυχημένες, γι αυτά τα δύο δίδυμα αδέρφια. Αργότερα από το 2002 μέχρι το 2011 συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ο γιός του Απόστολου Μπαρμπάκου, Σπύρος.

Μετά την παύση που έγινε και δυστυχώς δεν είχα προλάβει και δεν έτυχε, να δοκιμάσω τα αρτοσκευάσματά τους, μόνο χαρούμενη με κάνει το γεγονός, ότι ο Σπύρος επέστρεψε εκεί που ανήκει. Στην οικογενειακή παράδοση που θέλει τους ανθρώπους της οικογένειας να υπηρετούν με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη.

Νομίζω πως ο Σπύρος, με εργαλείο τις παλιές συνταγές, την εμπειρία και τις συμβουλές του πατέρα και του θείου του, στο νέο ξεκίνημα του τόσο γνωστού φούρνου για την πόλη, που κατάφερνε να δημιουργεί ουρές καθημερινά, θα συνεχίσει το ίδιο πετυχημένα, βάζοντας το δικό του λιθαράκι και την σύγχρονη ματιά του.

Εμείς, θα βρεθούμε με την πρώτη ευκαιρία στον φούρνο “Τα Δίδυμα” για να….γευτούμε την επανεκκίνηση τους!!!!!

Εσείς;

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις