ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Toκαλή: Το δικό μας τσίπουρο μπροστά σε νέες προκλήσεις

Toκαλή: Το δικό μας τσίπουρο μπροστά σε νέες προκλήσεις

Newsroom

Η εταιρεία Ν. Τοκαλής & ΣΙΑ ΕΕ, εδρεύει στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας ,στις πλαγιές του κάστρου των αρχαίων Φθιώτιδων Θηβών.

Δραστηριοποιείται από το 2004 στην καλλιέργεια αμπελιών και στην παραγωγή αποσταγμάτων και οίνου. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με καθετοποίηση της παραγωγής της ,η οποία συνεχίζει την αμπελοκαλλιέργεια ως η τέταρτη γενιά αμπελοπαραγωγών.

Όλα τα προϊόντα (τσίπουρο, οίνος) από τον αμπελώνα μέχρι και την εμφιάλωση ακολουθούν τα βιολογικά πρότυπα, πιστοποιημένα από την ΒΙΟΕΛΛΑΣ. Σε όλη την ποσότητα παραγωγής των αποσταγμάτων πραγματοποιείται διπλή απόσταξη!

Το Volonakinews.gr συνάντησε τον Κωνσταντίνο Τοκαλή, γιό του Νικόλαου Τοκαλή και τον Κωνσταντίνο Τασιόπουλο, Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ όπου μοιράστηκαν μαζί μας τα νέα τους και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ειδικότερα ο Κ.Τοκαλής ανέφερε:

Στοχεύουμε στην ποιότητα. Παράγουμε ένα τσίπουρο διπλής απόσταξης, πιστοποιημένο και μόνο από δικά μας σταφύλια. Καλλιεργούμε 350 στρέμματα και περιμένουμε ακόμα 50 στρέμματα να ξεκινήσουν την παραγωγή τους τον επόμενο χρόνο. Μόλις κάναμε ένα άνοιγμα στην Αθήνα”

Τον λόγο πήρε ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το νέο άνοιγμα της εταιρείας, Κωνσταντίνος Τασιόπουλος, ο οποίος δήλωσε:

“Έχουμε ανοίξει ένα υποκατάστημα στην Αθήνα το τελευταίο 6μηνο και πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα και κάβες. Το άνοιγμα μας πηγαίνει εξαιρετικά και σιγά σιγά θα μας βρίσκετε παντού. Γενικότερα έρχονται πολλά καινούρια πράγματα τα οποία θα μάθετε τόσο από τον παραγωγό, όσο και από εμένα”

Γενικότερα, από την επαφή μαζί τους διαπιστώσαμε πως η εταιρεία βρίσκεται σε μια φάση έντονης εξωστρέφειας, έχοντας βάλει υψηλούς στόχους που με όπλο την μοναδική ποιότητα (διασφαλίζεται από το γεγονός ότι η πρώτη ύλη ελέγχεται απόλυτα από τους ίδιους) και την άριστη συνεργασία της εμπειρίας, αλλά και του νέου αίματος που συνυπάρχουν αρμονικά, οδηγούνται σε νέα μονοπάτια, με μικρά, στιβαρά και σταθερά βήματα!

Περήφανοι γι αυτούς και ανυπόμονοι για όλα αυτά που ετοιμάζουν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις