ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Septem: Oι μπύρες του μέλλοντος, έφτασαν στον Βόλο!

Septem: Oι μπύρες του μέλλοντος, έφτασαν στον Βόλο!

Newsroom

Έχεις γνωρίσει τα προϊόντα της μικροζυθοποιίας Septem;

Οι μπύρες…στα καλύτερα τους!

Καλά θα κάνεις να γνωρίσεις τα προϊόντα τους, να τα γευτείς και να τ απολαύσεις, γιατί είναι ένα συνώνυμο της γαστρονομικής απόλαυσης. Ένα όνομα…που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον, αφού τους ανήκει!

Μόλις έφτασαν στην πρότυπη κάβα της πόλης μας, στην Τerroir Wine and Spirits, στην Αγίου Νικολάου μεταξύ της Ερμού και της 28ης Οκτωβρίου, απέναντι από την Πλατεία του Αγίου Νικολάου και σε περιμένουν να τις δοκιμάσεις, να σε μαγέψουν γευστικά και να τις αγαπήσεις, πράγμα βέβαιο!

Ειδικότερα:

Στο Ωρολόγιο Εύβοιας, δημιουργήθηκε από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η πρότυπη Μικροζυθοποιία Septem, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας.

Η αποστολή τους
Είναι να παρέχουν στους πελάτες τους φρέσκα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, μέσα από την αξιοποίηση του αρωματικού και γευστικού πλούτου της βύνης και του λυκίσκου, και την αναζήτηση και δημιουργία νέων διαφοροποιημένων γεύσεων.

Η φιλοσοφία τους
Οι οινολόγοι αφιερώνουν τη ζωή τους στην αναζήτηση της τέλειας δομής και ισορροπίας των κρασιών τους, προκειμένου να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας, του μικροκλίματος και της εσοδείας. Την ίδια ”οινολογική“ φιλοσοφία εφαρμόζουν στην παραγωγή των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας Septem. Πιστεύουν ότι ο λυκίσκος είναι το «σταφύλι» της μπύρας και επιλέγουν αποκλειστικά ολόκληρα άνθη μοναδικών ποικιλιών από όλο τον κόσμο.

Το όραμα τους
Να γίνουν η ελληνική μικροζυθοποιία που, στην συνείδηση του καταναλωτή, τα προϊόντα της θα είναι συνώνυμα της γαστρονομικής απόλαυσης και θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τη διαφοροποιημένη ποιοτική μπύρα.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις